Download Ace Media Player gratis herunder

Download medieafspilleren Ace Media Player gratis her. Med denne software kan du afspille alle video- og lydformater.

Er du på udkig efter en gratis videoafspiller? Hvis svaret er ja, bør du læse videre her, da du vil blive præsenteret for Ace Media Player, som er én af de populæreste videoafspilningsprogrammer på markedet. Programmet indeholder alle de vigtigste features, understøtter alle de nødvendige mediefiler, er brugervenligt og tilmed gratis.Hvis denne korte beskrivelse af programmet tiltaler dig, så er Ace Media Player formodentligt et program for dig. Men ikke desto mindre kan du læse mere detaljeret om programmet nedenfor, hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvad programmet konkret kan tilbyde dig.


Dette kan programmet tilbyde dig


Som tidligere nævnt, er Ace Media Player en populær videoafspiller, som giver dig en unik mulighed for at kunne afspille QuickTime, Real Media, DivX og Windows Media-filer i ét og samme program. Der findes mange videoafspillere på markedet, men det er langt fra alle, som understøtter alle formattyper, ligesom Ace Media Player. Denne videoafspiller er derfor også ganske praktisk, da du slipper for at skulle downloade et utal af medieafspillere og codecs for at have alle typer af formater til rådighed. At denne medieafspiller dækker alle formattyper, gør at det er lettere end nogensinde at afspille film og video uden at du skal tænke over, om programmet mon understøtter formatet. Når du har fået downloadet Ace Media Player, vil det hurtigt komme til udtryk, at nogle af de mere besværlige formater bliver utroligt lette at håndtere, hvilket også er tidsbesparende for dig i sidste ende. Det skal ikke være besværligt og tidskrævende at se film eller video, hvilket det langtfra er med denne videoafspiller. Sagt med andre ord er der ingen undskyldning for ikke at downloade dette populære program, der uden bøvl kan afspille dine yndlingsfilm- og videoer.


Ace Media Player opfylder alle essentielle behov


Ja, du hørte rigtigt. Ace Media Player opfylder nemlig alle essentielle behov inden for videoafspilning, til trods for at programmet er gratis. Som tidligere nævnt er der mange gratis medieafspillere tilgængelige på internettet, men det er langt fra alle, som er så ukomplicerede at benytte i praksis. Ace Media Player er en yderst populær spiller på markedet, da programmet understøtter alle de populære mediefiler, hvorfor du altså ikke skal bruge tid og energi på at installere andre programmer, som supplement til dette program. Hvis du også er på udkig efter et program, der udover at kunne understøtte alle formater, er simpelt og brugervenligt at benytte, så har du fundet det rette program, hvilket kommer til udtryk ved at Ace Media Player tager udgangspunkt i KISS-filosofien, som i daglig tale betyder ”Keep it short and simple”. Og netop denne tankegang kommer til udtryk i programmets brugerflade, som er ganske simpel og æstetisk meget minimalistisk.Du får ikke smarte og svimlende menuer med dette program, men du får til gengæld et program, der uden problemer understøtter alle de populære medieformater, hvilket i sig selv er en rigtig god grund til at ty til dette program, når hjemmevideoerne skal afspilles. Måske er du én af dem, der tror, at det er bøvlet og kompliceret at benytte et program, som dette, men det er langtfra tilfældet. Vi vil derimod sige tværtimod: Brugervenligheden er nemlig helt i top, så selv de, der ikke er de største IT-eksperter med lethed kan benytte programmet. Vi kan derfor ikke se nogle undskyldninger for ikke at komme i gang med at benytte dette program, da det henvender sig til alle, IT-ekspert eller ej.


Gratis og simpelt


Overskriften taler vidst for sig selv: Ace Media Player er både gratis og simpelt at benytte, og det er endda ikke for godt til at være sandt. Selvom programmet understøtter alle formater, skal du ikke være bange for, at programmets kvalitet er mangelfuld. Det er nemlig ikke tilfældet, hvilket også er én af grundene til at programmet er så populært. Med Ace Media Player slipper du for at skulle jonglere mellem et utal af programmer, da denne medieafspiller indeholder alle de nødvendige funktioner, som endda er lette at benytte. Sagt med andre ord er der ingen tvivl om, at Ace Media Player er et program for dig, hvis du vægter brugervenlighed, og som samtidig er i stand til at afspille alle dine mediefiler uden besvær. Som tidligere nævnt, er der chance for at støde på programmer, der ikke understøtter alle formater, hvorfor man kan se sig nødsaget til at installere flere programmer for at være godt dækket ind, hvilket både er besværligt og tidskrævende. Netop derfor er Ace Media Player den rette medieafspiller for dig.


Alternative medieafspilningsprogrammer


Mulighederne er mange, når det kommer til tilgængelige film- og videoafspillere på internettet, og det kan være en udfordring at gennemskue, hvilket program, der passer bedst til dig og dine behov. Det kan derfor være en god idé at overveje, inden du downloader et afspilningsprogram, hvilke funktioner du vægter: Vægter du brugervenlighed, programmets funktioner, måske begge dele eller noget helt tredje? Lidt research skader aldrig. Men ikke desto mindre vil vi alligevel fremhæve QuickTime Player som et fornuftigt alternativ til Ace Media Player, da programmet også dækker alle de populære formater og tilmed er gratis. Hvad enten det skal bruges til at se forskellige videoer på internettet, film trailer i HD kvalitet eller personlige videoer i forskellige filformater, så er QuickTime Player et oplagt valg for dig. Men der er naturligvis også mange andre muligheder, og alle disse kan du læse en detaljeret anmeldelse om inde på vores hjemmeside. Her har vi anmeldt og testet mange af de populære programmer til filmafspilning, hvorfor du har de bedste forudsætninger for at downloade et program, der passer til dig og dine behov.


Konklusion


For at opsummere, så er der ingen tvivl om, at Ace Media Player er et udmærket videoafspilningsprogram, der både er brugervenligt, gratis og populært hos nuværende brugere. Med Ace Media Player downloadet får du et program, der understøtter alle typer af filformater, hvilket betyder, at du slipper for at skulle downloade et utal af programmer for at kunne understøtte alle typer af filformater. Der er mange videoafspillere på markedet, men det er ikke alle, der understøtter ligeså mange formater, som Ace Media Player og QuickTime Player, som tilbyder mange af de samme funktioner. Med andre ord kan vi varmt anbefale at benytte Ace Media Player eller QuickTime Player.

Ace Media Player - Screenshots

Screenshot af Ace Media PlayerScreenshot af Ace Media Player
Screenshot af Ace Media PlayerScreenshot af Ace Media Player

Muligheder for download af Ace Media Player - Danske servere

Download Ace Media Player her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Ace Media Player

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  3.3 MB
 • Version:
  2.8.398
 • Tilføjet:
  23/10-2006
 • Sidst opdateret:
  15/10-2019
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP, Vista & 7
 • Producent:
  Gustosoft.com
4 0 1254
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ACE MEDIA PLAYER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GUSTOSOFT.COM and its affiliates (“GUSTOSOFT.COM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GUSTOSOFT.COM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GUSTOSOFT.COM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GUSTOSOFT.COM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GUSTOSOFT.COM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GUSTOSOFT.COM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GUSTOSOFT.COM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GUSTOSOFT.COM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GUSTOSOFT.COM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GUSTOSOFT.COM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GUSTOSOFT.COM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GUSTOSOFT.COM retains all right, title and interest in and to the GUSTOSOFT.COM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GUSTOSOFT.COM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GUSTOSOFT.COM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GUSTOSOFT.COM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GUSTOSOFT.COM.

2 THIRD PARTY SERVICES
GUSTOSOFT.COM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GUSTOSOFT.COM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GUSTOSOFT.COM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GUSTOSOFT.COM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GUSTOSOFT.COM Services, without the express prior written consent of GUSTOSOFT.COM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GUSTOSOFT.COM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GUSTOSOFT.COM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GUSTOSOFT.COM Services or this EULA, use or install the GUSTOSOFT.COM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GUSTOSOFT.COM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GUSTOSOFT.COM may offer you a separate site license agreement to make the GUSTOSOFT.COM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GUSTOSOFT.COM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GUSTOSOFT.COM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GUSTOSOFT.COM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GUSTOSOFT.COM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GUSTOSOFT.COM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GUSTOSOFT.COM Services may include measures to control access to the GUSTOSOFT.COM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GUSTOSOFT.COM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GUSTOSOFT.COM Services will not function properly.
The GUSTOSOFT.COM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GUSTOSOFT.COM Services, and to the extent that your contributions through use of the GUSTOSOFT.COM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GUSTOSOFT.COM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GUSTOSOFT.COM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GUSTOSOFT.COM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GUSTOSOFT.COM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GUSTOSOFT.COM Services may require an internet connection to access the GUSTOSOFT.COM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GUSTOSOFT.COM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GUSTOSOFT.COM Services. By using the GUSTOSOFT.COM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GUSTOSOFT.COM Services or certain features of the GUSTOSOFT.COM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GUSTOSOFT.COM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GUSTOSOFT.COM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GUSTOSOFT.COM's privacy policy as amended from time to time is available at www.gustosoft.com.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GUSTOSOFT.COM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GUSTOSOFT.COM collects and uses personal and non-personal information in relation to GUSTOSOFT.COM's products and services. By installing, accessing or using the GUSTOSOFT.COM Services you explicitly agree with the terms and conditions of GUSTOSOFT.COM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GUSTOSOFT.COM may license to you certain virtual goods to be used within GUSTOSOFT.COM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GUSTOSOFT.COM is not a party to the transaction.
GUSTOSOFT.COM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GUSTOSOFT.COM shall have no liability to you or any third party in the event that GUSTOSOFT.COM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GUSTOSOFT.COM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GUSTOSOFT.COM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GUSTOSOFT.COM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GUSTOSOFT.COM. If the Software is no longer available, GUSTOSOFT.COM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GUSTOSOFT.COM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GUSTOSOFT.COM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GUSTOSOFT.COM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GUSTOSOFT.COM, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GUSTOSOFT.COM, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GUSTOSOFT.COM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GUSTOSOFT.COM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GUSTOSOFT.COM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GUSTOSOFT.COM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GUSTOSOFT.COM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GUSTOSOFT.COM, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GUSTOSOFT.COM, GUSTOSOFT.COM’S AFFILIATES, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GUSTOSOFT.COM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GUSTOSOFT.COM, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GUSTOSOFT.COM’S, GUSTOSOFT.COM’S AFFILIATES’, GUSTOSOFT.COM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GUSTOSOFT.COM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GUSTOSOFT.COM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GUSTOSOFT.COM will be irreparably damaged, and therefore you agree that GUSTOSOFT.COM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GUSTOSOFT.COM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GUSTOSOFT.COM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GUSTOSOFT.COM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GUSTOSOFT.COM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GUSTOSOFT.COM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GUSTOSOFT.COM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GUSTOSOFT.COM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GUSTOSOFT.COM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GUSTOSOFT.COM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@gustosoft.com.com.

Afinstallering af Ace Media Player

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ace Media Player fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Ace Media Player, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Ace Media Player være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.