Download AVG Internet Security gratis herunder

Download AVG Internet Security gratis her.

Beskyt din online adfærd på internettet med det brugervenlige og smarte AVG Internet Security.  I disse moderne tider begynder flere folk at bruge mere af deres tid online. Mulighederne på internettet er vokset dramatisk over de seneste år, og næsten alle daglige ærinder man har, kan nu udføres ved hjælp af internettet. Det kan være online shopping, at arrangere møder og holde kontakten med dem, man holder kærest.


Når man bruger så meget tid på internettet, og lægger sine følsomme oplysninger tilgængeligt der, så er det også vigtigt, man sørger for at beskytte sig selv. Med et antivirus program til dit internet som AVG Internet Security af udvikleren AVG Technologies sikrer du dig, at følsomme detaljer som dit kreditkort og bopæl ikke falder i uvedkommendes hænder.


Beskyttelse af din mail mod angreb


Det er sket for mange mennesker, at de ved et uheld har åbnet en mail fra en fremmede adresse, som de ikke burde have gjort. Gemt i den mail lå der en virus, der søgte at gøre skade på din computer eller stjæle dine følsomme informationer. Det kan være svært at vide, om en sådan mail er skadelig eller ej, så derfor er det handy at have AVG Internet Security ved hånden.AVG Internet Security tilbyder dig et web- og mailskjold, der er beregnet på at stoppe skadelig mails på vej ind i din indbakke. AVG Internet Security scanner hurtigt og sikkert alle dine mails, for at lokalisere en potentiel trussel. Hvis sådan en trussel findes, sættes den i karantæne, og sikrer derved din egen sikkerhed. Foruden sikkerhedsbeskyttelse får man derved også anti spam.


Dit personlige skjold mod hackere


Når du har så mange af dine personlige oplysninger lagret på din pc og på internettet, så er det utroligt vigtigt at sørge for, du har et skjold mod hackere, der søger at få adgang til disse. Tit tyer hackere til ”Ransomware”, et virusprogram der holder hele din computer og alle dine filer som gidsel, og frigiver dem kun, hvis du betaler dem store summer.


For at holde dig tryg og sikker, så tilbyder AVG Internet Security et skjold, der scanner dine filer for disse ondskabsfulde programmer. Finder AVG bare det mindste spor af en ransomware, giver den dig besked og fjerner programmet med det samme, så din sikkerhed holdes intakt, og du trygt kan fortsætte brugen af din computer.AVG forbedrer altså dine Firewall, så den står endnu stærkere mod hackere, der forsøger at angribe din computer. AVG henter ydermere virusdefinitioner fra andre brugere af virusprogrammet, så hver gang en ny virus findes og bekæmpes af AVG, får dit system besked om dette, og modtager den brugbare information, der skal til for at bekæmpe den.


Lås dine følsomme data på internettet bag AVG’s stærke beskyttelsesmur


Mange computere er i dag udstyret med webcam. Det er en rigtig fin ting, for det tillader os at se vores kære, selvom de er langt væk. Men det er også en mulighed for hackere at spionere på dig, og se hvad du foretager dig uden du ved det. AVG tilbyder dig heldigvis webcam-beskyttelse, der sørger for, at hvis nogen vil have kontrol med dit webcam, så er du beskyttet, og du skal ikke frygte, at nogen kigger på dig fra den anden side.Mange mennesker har også en netbank i dag, da det er så nemt at holde styr på sine finanser igennem computeren. Ens kreditkortoplysninger ligger derfor lagret på internettet, og det kan være en sikkerhedsrisiko, hvis man ingen beskyttelse har for det. Men AVG tilbyder dig endnu et skjold, til at beskytte disse informationer, så man ikke ved et uheld bevæger sig ind på en side, der søger at stjæle dem.


Føl dig tryg og sikker på internettet 24/7


Med AVG Internet Security kørende i baggrunden mens du bruger din PC, kan du føle dig tryg og sikker 24/7, når du bruger internettet. Med et næsten overvældende udvalg af skjolde til selv de mindste ting, er der ikke ét hul, en hacker kan udnytte for at stjæle nogle af dine mest fortrolige oplysninger.


AVG Internet Security samarbejder med titusindvis af brugere, i kampen mod virus og hackere, så man kan altid vide sig sikker på, at den bedste indsats bliver gjort, for at holde dig sikker i den store online verden.


De hurtige scanninger og det konstante arbejde i kampen mod virus


AVG Internet Security behøver ingen påmindelse om, at den skal udføre sit arbejde. Så snart computeren tænder går den i gang med sin utrættelige kamp mod virus, og kører scanninger i baggrunden mens du for eksempel spiller, bruger din onlinebank eller shopper. Scanningerne trækker ikke hårdt på dit systems ydeevne, så du oplever ikke trælse forstyrrelser, mens AVG Internet Security arbejder for at holde dig sikker.


Lækker brugerflade der forklarer sig selv


AVG Internet Security gemmer sig ikke bag finde ord og komplicerede menuer. Med sit glatte sorte design er det en fryd for øjet at bruge programmet. Det er ikke for meget og ikke for forvirrende for dig, som bare gerne vil sørge for, din computer er sikker. Med dens menuer og skjolde beskriver AVG Internet Security i korte og simple træk, hvad de forskellige skjolde gør og er til for. Vil man slå nogle af skjoldene fra, kan dette også gøres let og uden problemer.Der er desuden en indbygget menu, hvor du kan ændre programmets indstillinger efter dine specifikke behov. Her kan man også finde support til programmet, i tilfældet af man har problemer med det.


Alternativ software


AVG Internet Security er blot ét internetsikkerhedsprogram ud af mange. Føler man sig ikke helt tilfreds med dets mange funktioner og skjolde, eller bare vil prøve noget nyt, så er det værd at kigge på Adaware Antivirus Free.


I modsætning til AVG Internet Security er Adaware Antivirus Free et gratis program, der kan scanne din computer for virusser. Mod betaling vil Adaware også kunne tilbyde beskyttelse for dine personlige oplysninger på nettet. Adaware Antivirus Free kan hentes her.


Hvilke trusler lurer på internettet?


Internettet er desværre fuldt af truende spyware, ransomware og andre truende malware. Men hvis man blot tager de rette forholdsregler, så kan man undgå nogensinde at møde dem. Det allervigtigste er, at installere et troværdigt sikkerhedsprogram, som også opfylder ens behov. Vi har anmeldt og test et hav af sikkerhedsprogrammer, og AVG Internet Security formår at være en solid favorit hos os og vores brugere. Når man installeret et sikkerhedsprogram, så er man dog ikke nødvendigvis hundredeprocent beskyttet. Nedenstående har vi tre gode råd til at undgå angreb. 1. Undgå mistænkelige hjemmesider. Det fleste sikkerhedsprogrammer vil advare dig, hvis du er ved at besøge en mistænkelig hjemmeside. Uanset hvad du er på jagt efter, så er det ikke det værd, hvis hjemmesiden er risikabel. Det hænder at sikkerhedsprogrammer har fejlvurderet hjemmesiden, men sats ikke på dette.

 2. Pas på med at trykke på links. Hvis du får tilsendt et link, så overvej nøje hvem, som har sendt linket. Hvis man blot trykker på et farligt link, så kan det være nok til at ens PC bliver inficeret.

 3. Hyppige skanninger. Det er ikke nok bare at have sikkerhedsprogrammet installeret. Det er utrolig vigtigt at foretage hyppige virusscanninger, så man ved om man fortsat er i sikre hænder.


Konklusion


AVG Internet Security er et af de bedste programmer derude, når det gælder din sikkerhed på nettet. Med dets store udvalg af specialiserede skjolde kan man holde sig sikker på alle fronter, og ikke frygte ens mest personlige oplysninger falde i de forkerte hænder.


Med det sagt, så er vi velvidende om, at der en del sikkerhedsprogrammer og vælge imellem, og det kan være svært at finde det rigtige. AVG Internet Security er dog et fremragende bud, da man får optimal sikkerhed ganske gratis. AVG Internet Security kan beskytte dig og din PC mod alverdens trusler.

AVG Internet Security - Video

AVG Internet Security - Screenshots

Screenshot af AVG Internet SecurityScreenshot af AVG Internet Security
Screenshot af AVG Internet SecurityScreenshot af AVG Internet Security

Muligheder for download af AVG Internet Security - Danske servere

Download AVG Internet Security her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om AVG Internet Security

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  3 MB
 • Version:
  2019 (dansk)
 • Tilføjet:
  08/11-2010
 • Sidst opdateret:
  27/03-2019
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP/Vista/7/8/10
 • Producent:
  AVG Technologies
5 0 4033
195
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AVG INTERNET SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AVG TECHNOLOGIES and its affiliates (“AVG TECHNOLOGIES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AVG TECHNOLOGIES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AVG TECHNOLOGIES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AVG TECHNOLOGIES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AVG TECHNOLOGIES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AVG TECHNOLOGIES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AVG TECHNOLOGIES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AVG TECHNOLOGIES retains all right, title and interest in and to the AVG TECHNOLOGIES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AVG TECHNOLOGIES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AVG TECHNOLOGIES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AVG TECHNOLOGIES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AVG TECHNOLOGIES.

2 THIRD PARTY SERVICES
AVG TECHNOLOGIES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AVG TECHNOLOGIES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AVG TECHNOLOGIES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AVG TECHNOLOGIES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AVG TECHNOLOGIES Services, without the express prior written consent of AVG TECHNOLOGIES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AVG TECHNOLOGIES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AVG TECHNOLOGIES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AVG TECHNOLOGIES Services or this EULA, use or install the AVG TECHNOLOGIES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AVG TECHNOLOGIES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AVG TECHNOLOGIES may offer you a separate site license agreement to make the AVG TECHNOLOGIES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AVG TECHNOLOGIES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AVG TECHNOLOGIES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AVG TECHNOLOGIES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AVG TECHNOLOGIES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AVG TECHNOLOGIES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AVG TECHNOLOGIES Services may include measures to control access to the AVG TECHNOLOGIES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AVG TECHNOLOGIES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AVG TECHNOLOGIES Services will not function properly.
The AVG TECHNOLOGIES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AVG TECHNOLOGIES Services, and to the extent that your contributions through use of the AVG TECHNOLOGIES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AVG TECHNOLOGIES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AVG TECHNOLOGIES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AVG TECHNOLOGIES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AVG TECHNOLOGIES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AVG TECHNOLOGIES Services may require an internet connection to access the AVG TECHNOLOGIES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AVG TECHNOLOGIES Services. By using the AVG TECHNOLOGIES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AVG TECHNOLOGIES Services or certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AVG TECHNOLOGIES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AVG TECHNOLOGIES's privacy policy as amended from time to time is available at www.avg-technologies.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AVG TECHNOLOGIES collects and uses personal and non-personal information in relation to AVG TECHNOLOGIES's products and services. By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services you explicitly agree with the terms and conditions of AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AVG TECHNOLOGIES may license to you certain virtual goods to be used within AVG TECHNOLOGIES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AVG TECHNOLOGIES is not a party to the transaction.
AVG TECHNOLOGIES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AVG TECHNOLOGIES shall have no liability to you or any third party in the event that AVG TECHNOLOGIES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AVG TECHNOLOGIES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AVG TECHNOLOGIES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AVG TECHNOLOGIES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AVG TECHNOLOGIES. If the Software is no longer available, AVG TECHNOLOGIES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AVG TECHNOLOGIES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AVG TECHNOLOGIES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AVG TECHNOLOGIES’S, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES’, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AVG TECHNOLOGIES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AVG TECHNOLOGIES will be irreparably damaged, and therefore you agree that AVG TECHNOLOGIES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AVG TECHNOLOGIES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AVG TECHNOLOGIES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AVG TECHNOLOGIES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AVG TECHNOLOGIES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AVG TECHNOLOGIES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AVG TECHNOLOGIES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AVG TECHNOLOGIES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AVG TECHNOLOGIES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AVG TECHNOLOGIES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@avg-technologies.com.

Afinstallering af AVG Internet Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AVG Internet Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find AVG Internet Security, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle AVG Internet Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.