Download BitDefender Total Security gratis herunder

Download og prøv BitDefender Total Security her

Sikkerheden på vores computer er et af de vigtigste aspekter af vores dagligdag, vi skal huske at tage os af. Computeren er blevet den central, hvor størstedelen af vores aktiviteter foregår disse dage, og derfor ligger der også store mængder af følsom information, som andre ikke skal have fat i.


Folk ude på internettet er godt klar over dette, og der er mange, der tjener store summer af penge på at stjæle disse informationer for at videresælge dem. Andre tyer til mere ekstreme metoder, såsom at holde din computer og dine filer som gidsel mod en større løsesum. En så stressende situation burde ingen ende i, og der er heldigvis også skridt man kan tage for at sikre sig.Med BitDefender Total Security som din allierede kan du med tryghed og ro i sindet bruge din computer, uden at skulle bekymre dig om, der sker luskede ting bag skærmen, du ikke har noget med at gøre.


Scan dit system ned i dybden, og rens den for al uønsket malware, antivirus etc.


Når der sniger sig en virus ind på dit system, har de en tilbøjelighed til at gemme sig steder, hvor du ikke kan få fat på dem, eller ville have drømt om, de kunne gemme sig. Efter årtiers udvikling er producenterne bag sådanne virusser blevet klogere, og har tilpasset sig den moderne tid. Derfor skal der lige så skarp software til, for at snuse sig frem til dem og udrydde dem.BitDefender Total Security er et sådant program, der er i stand til dette. Du bliver forsynet med nogle forskellige muligheder for at scanne dit system (såkaldte system scans) efter virusser, malware etc. Først og fremmest kan man gøre brug af en quickscan. Quickscan skraber overfladen af dit systems filer for at finde skadelige elementer. Det er valget at gøre brug af, hvis man har travlt, eller blot vil lave en hurtig overfladescanning. Det anbefales dog, man gør brug af den mere dybdegående scanning. Den tager ganske vist lang tid, men alt bliver til gengæld også fundet, og du kan pryde dig selv med et friskt og sundt system.


Hold din adfærd på nettet en hemmelighed med VPN


BitDefender Total Security kommer også med en VPN. Hvad er en VPN, og hvad bruges den til?


VPN står for Virtual Private Network, og er et værktøj mange bruger til at maskere, hvad de laver på internettet. Det er specielt smart, hvis man vil undgå de mange algoritmer på hjemmesider, der opsnapper dine informationer og adfærd, når du besøger siderne.Vidste du, at alle der har lyst, kan spørge din internetudbyder omkring hvad du laver på nettet? Den information er ikke beskyttet, hvilket er en skændsel. Med en VPN ligger disse data dog ikke hos din internetudbyder, netop fordi du kører igennem en privat forbindelse, hvor informationerne ikke gemmes. Og den forbindelse er desuden også gemt i et andet land, så det ligner for eksempel det er en i Italien, der søger på tingene, og ikke dig.


Advanced Threat Defense, og hvad det betyder


“Threat Prevention” er den filosofi der ligger bag ethvert antivirusprogram, men der er ikke mange, der tager det så seriøst som BitDefender Total Security.


Naturligvis er BitDefender Total Security på vagt over for normale virusser, men programmet gør også meget mere for at beskytte dit system. For eksempel kan du også scanne efter svagheder og sprækker i dit system: typiske steder, hvor en ondsindet fil kunne snige sig ind og skabe kaos. Finder programmet sådan nogle steder, bliver de med det samme repareret og sikret.


Noget andet ved BitDefender Total Security, der er utroligt rart at have ved hånden, er dens ransomware protection. Ransomware er en virusinfektion, der overtager kontrollen med dit system. Typisk vil den afkræve dig penge for at få systemet låst op igen, men der er ikke noget, der stopper dem fra at gøre det om og om igen. Men her træder BitDefender Total Security ind, og forhindrer dem i det.Der er også inkluderet sofistikeret malware protection. Malware er et program, der maskerer sig som noget brugbart og uskyldigt på dit system, men bag facaden stjæler de dine informationer, og inficerer store dele af dit system. De kan være svære at kategorisere for det utrænede øje, men med BitDefender Total Security får du et sæt trænede øjne, der kan spotte det med det samme.  Med programmets anti malware finesse er dette heller ikke en trussel.


Samtidig med BitDefender Total Security bliver du også beskyttet online. Det hedder ikke Total Security for ingenting. Med dens Online Threat Prevention tapper programmet ind i en stor cloud database, der med komplicerede algoritmer går ind og beskytter dig mod alle online threats. Det kan være phishing mails, der vil lokke dig til at downloade en inficeret fil, eller det kan være et pop-up vindue fra en hjemmeside, der også prøver at snige noget ind på din computer.


Beskyt dit privatliv fra uvedkommendes øjne


BitDefender Total Security gør som sagt meget ud af at beskytte dit privatliv, blandt andet med dens VPN, som du kan læser om ovenover. Men der er også mange andre forskellige features, der hjælper dig med dette.


For eksempel er der webcam protection. Det er sket en del i nyere tid at folk hacker andres webcams for at optage dem, og spionere på dem. Det optager de og bruger det eventuelt som afpresning. Under alle omstændigheder er det dog rart at være sikker på, ingen kigger igennem dit webcam. Med BitDefender Total Security kan du få den tryghed.Når du sletter filer antager du helt forståeligt nok, de er slettet for altid. Sådan forholder realiteten sig dog ikke. Filen vises godt nok ikke på din computer, og du kan ikke finde den på dit skrivebord eller i en mappe. Men den ligger alligevel fint komprimeret et eller andet sted. Med en bestemt type software kan du gendanne sådan nogle filer. Hvis du ikke har interesse i det, tilbyder BitDefender Total Security en File Shredder, der gør filerne ulæselige, om man så gendanner dem eller ej.


Ad samme rute kan du godt ønske at have filer på din computer, andre ikke skal have adgang til. Så kan du bruge programmets enkrypteringsfunktion. Når du enkryptere en fil, låser du den med en længere kode, så kun du kan få adgang til den.


Optimér dit system til det fuldeste


Bitdefender Total Security er først og fremmest et antivirusprogram, der sikrer dit system mod virus- og malwareangreb etc. Udover det kan programmet også hjælpe dig med at sikre dit privatliv, hvilket giver en tryghed i hverdagen. Man skulle tro, festen stoppede her. Men det gør den ikke.  Det sidste Bitdefender Total Security kan tilbyde dig, er en række værktøjer, der kan forbedre din pc’s ydeevne.


Først og fremmest kan man gøre brug af “Oneclick Optimizer”. Funktionen går automatisk ind på dit system, for at lokalisere og fjerne unødvendige filer. Og det sker blot med ét klik på én knap. I sidste ende vil du opleve et mere ordentligt system, der også kører hurtigere.


Du kan også bruge dens “Startup Optimizer”. Denne funktion hjælper dit system med at starte op hurtigere. Har du mange programmer på din computer, kan den starte langsomt op. Det skyldes mange programmer er programmeret til at starte op samtidigt med dit system. Med Startup Optimizer bliver de fleste programmer forhindret i denne opstart, eller udskudt til når systemet er fuldt startet. På den måde skal du ikke vente flere minutter på, dit system er klar til brug.


Med “Disk Cleanup” får du i bund og grund det samme, som Oneclick Optimizer kan give dig, bare på et højere plan. Funktionen er designet til at finde store. pladskrævende og overskydende filer på dit system, der ikke er nødvendige. Med dem af vejen kører dit system bedre og glattere.


Sidst men ikke mindst kan du gøre brug af “Anti-Theft”-funktionen. Denne funktion er nyttig i tilfældet af din computer mistes eller bliver stjålet. Den låser automatisk ned for dine filer, så ingen kan få adgang til dem. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, uvedkommende får fat i alle dine filer, koder, etc.


Sikkerhed som ingen andre


Bitdefender Total Security er uden tvivl programmet for dig, der ønsker sikkerhed på højeste plan. I denne digitaliserede verden er det ikke et fjollet ønske, men en ganske reel og fornuftig foranstaltning. Man kan ikke bare læne sig tilbage, og tænke “det bliver ikke mig”, for det vil det blive på et tidspunkt, lige meget hvor forsigtig, man mener man er. Derfor er det vigtigt at have et antivirusprogram, der ikke fjoller rundt, men som beskytter dig mod selv de mest avancerede og truende virusser.


Bitdefender Total Security leverer alt det ovenstående samt en lang række andre værktøjer, der kan gøre dit liv på nettet og din computer meget mere behagelig og tryg. Og det hele kræver blot nogle få klik. Meget nemmere bliver det ikke.


Den høje anvendelighed


Noget af det unikke ved Bitdefender Total Security er dens alsidighed og anvendelighed. Det er ikke mange antivirusprogrammer, der i dag kommer med så mange funktioner, du kan bruge til din hverdag på computeren. Udover den gængse virusbeskyttelse, får du også et hav af værktøjer til at sikre dit privatliv, og for at optimere din computer, så den kører bedre.


På engelsk kalder man det for “ A jack of all trades”; altså noget, der kan det hele. Det er en god måde at opsummere Bitdefender Total Security. Der er ikke meget, programmet ikke kan, når det handle om at gøre din computer bedre og sikrere.


Brugervenligt design med øje for flair


Antivirusprogrammer er nok de mest essentielle, når det gælder software til en computer. Er der noget, man skal installere først, så er det et antivirusprogram. Det betyder også, folk fra mange forskellige lag og baggrunde skal kunne bruge dem. Derfor bliver brugervenligheden nødt til at være høj, så 83-årige Bente og 13-årige Jacob også kan gøre brug af dem.


Det er uden tvivl tilfældet for Bitdefender Total Security. De forskellige områder, hvor programmer kan optimere og sikre dit system er let og overskueligt del op i forskellige sektioner. Vil man gøre noget ved privatliv, går man blot ind i “Privacy” for eksempel. Hver funktion er desuden også suppleret med en kort og god beskrivelse af, hvad de egentligt gør. På den måde får man et hurtigt overblik over, hvad programmet er i stand til.De fleste funktioner kræver ydermere blot ét klik på en knap, og så sker det meste automatisk. På den måde kan man lade programmet arbejde selv, uden at være bekymret for, om man gør noget forkert. At have sådan en tryghed ved et program, er altid et bonus.


Knapperne er store, lette at se, og farverne rundt omkring er ikke for meget in your face, men mere stiltiende og placeret stilfuldt i baggrunden. De sparsomme farver bruges først og fremmest til at highlighte vigtige funktioner, og andre ting at lægge mærke til. På den måde føles det som om, programmet guider dig indirekte på rette vej.


Alternativ software


Bitdefender Total Security er ikke et gratisprogram (selvom du kan prøve det i 30 dage gratis). Derfor må man punge en mængde penge ud af lommen hvert år, for at forny sit abonnement. Føler man ikke, der er plads i budgettet til det (hvilket er forståeligt), findes der også mange gratis alternativer, der også kan sikre dit system på en relativ tilfredsstillende måde.


Et sådant program kunne være Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free er, som navnet hentyder til, et gratis antivirus og antimalwareprogram, der er dedikeret til at beskytte din PC mod ondsindede angreb. Den mangler langt hen ad vejen de samme sofistikerede funktioner som Bitdefender Total Security 2019. Men det er heller ikke altid, man får brug for den slags. Vil du blot have et simpelt og gratis antivirusprogram, så kan Adaware Antivirus Free varmt anbefales. Det kan downloades gratis her.


Konklusion


Bitdefender Total Security er uden tvivl et af de bedste antivirusprogrammer ude på markedet. Med dens lange hav af funktioner og anvendelighed, vil du ikke opleve en situation, hvor du ikke kan bruge programmet til at optimere eller sikre din computer. Det er ikke for sjov, at 500 millioner af mennesker bruger programmet. Det kan kun anbefales på det kraftigste herfra.

BitDefender Total Security - Screenshots

Screenshot af BitDefender Total SecurityScreenshot af BitDefender Total Security
Screenshot af BitDefender Total SecurityScreenshot af BitDefender Total Security

Muligheder for download af BitDefender Total Security - Danske servere

Download BitDefender Total Security her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om BitDefender Total Security

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  23 MB
 • Version:
  2019
 • Tilføjet:
  16/09-2008
 • Sidst opdateret:
  22/05-2019
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  BitDefender
5 0 2631 BitDefender Total Security
395
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BITDEFENDER TOTAL SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BITDEFENDER and its affiliates (“BITDEFENDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BITDEFENDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BITDEFENDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BITDEFENDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BITDEFENDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BITDEFENDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BITDEFENDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BITDEFENDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BITDEFENDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BITDEFENDER retains all right, title and interest in and to the BITDEFENDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BITDEFENDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BITDEFENDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BITDEFENDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BITDEFENDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
BITDEFENDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BITDEFENDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BITDEFENDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BITDEFENDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BITDEFENDER Services, without the express prior written consent of BITDEFENDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BITDEFENDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BITDEFENDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BITDEFENDER Services or this EULA, use or install the BITDEFENDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BITDEFENDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BITDEFENDER may offer you a separate site license agreement to make the BITDEFENDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BITDEFENDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BITDEFENDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BITDEFENDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BITDEFENDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BITDEFENDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BITDEFENDER Services may include measures to control access to the BITDEFENDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BITDEFENDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BITDEFENDER Services will not function properly.
The BITDEFENDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BITDEFENDER Services, and to the extent that your contributions through use of the BITDEFENDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BITDEFENDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BITDEFENDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BITDEFENDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BITDEFENDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BITDEFENDER Services may require an internet connection to access the BITDEFENDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BITDEFENDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BITDEFENDER Services. By using the BITDEFENDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BITDEFENDER Services or certain features of the BITDEFENDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BITDEFENDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BITDEFENDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.bitdefender.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BITDEFENDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BITDEFENDER collects and uses personal and non-personal information in relation to BITDEFENDER's products and services. By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of BITDEFENDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BITDEFENDER may license to you certain virtual goods to be used within BITDEFENDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BITDEFENDER is not a party to the transaction.
BITDEFENDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BITDEFENDER shall have no liability to you or any third party in the event that BITDEFENDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BITDEFENDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BITDEFENDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BITDEFENDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BITDEFENDER. If the Software is no longer available, BITDEFENDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BITDEFENDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BITDEFENDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BITDEFENDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BITDEFENDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BITDEFENDER, BITDEFENDER’S AFFILIATES, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BITDEFENDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BITDEFENDER’S, BITDEFENDER’S AFFILIATES’, BITDEFENDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BITDEFENDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BITDEFENDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BITDEFENDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that BITDEFENDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BITDEFENDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BITDEFENDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BITDEFENDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BITDEFENDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BITDEFENDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BITDEFENDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BITDEFENDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BITDEFENDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BITDEFENDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bitdefender.com.

Afinstallering af BitDefender Total Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BitDefender Total Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find BitDefender Total Security, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle BitDefender Total Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.