2 teknologiske råd til beskyttelse af dig, din virksomhed og dine ansatte

Sponsoreret

To teknologiske råd til beskyttelse af dig, din virksomhed og dine ansatte


Som arbejdsgiver har du et stort ansvar både over for dine ansatte, men også generelt i forbindelse med driften af din virksomhed. Der findes mange måder, hvorpå du kan sikre dine ansatte. Det kan f.eks. være ved at købe skridsikre sikkerhedsmåtter, f.eks. trappe måtter. Med skridsikre måtter optimerer du de fysiske forhold for dine ansatte på arbejdspladsen, men der findes også teknologiske måder, hvorpå du kan beskytte dine ansatte og i sidste ende også dig selv og din virksomhed. Læs med her og få 2 gode råd til teknologisk beskyttelse af dine ansatte.


 


Antivirusprogram til dine ansatte


Det kan være afgørende for dig og din virksomhed, at du som arbejdsgiver sørger for, at dine ansatte har et antivirusprogram på deres arbejdscomputere. På den måde undgår du, at der kommer ubudne gæster ind i dine ansattes computere, som finder fortrolige oplysninger, der helst ikke skulle være delt med omverdenen. Det kan være fatalt for din virksomhed, hvis der lækkes fortrolige informationer herom. Med et antivirusprogram som f.eks. Avast, kan du altså spare dig selv og dine ansatte for en masse unødvendige bekymringer.


 


Variation i adgangskoder


Det kan være en god idé at have en fast regel om, at dine ansatte f.eks. hver 3. måned skal ændre deres kodeord til diverse forskellige arbejdsrelaterede konti. Desuden kan det være en fordel, hvis dine ansatte har forskellige adgangskoder til de forskellige services, sådan at ensartetheden i adgangskoderne mindskes og derved også risikoen for et omfattende hackerangreb eller andre uventede ting. Generelt kan det også anbefales, at du opfordrer dine ansatte til at lave sikre og komplekse adgangskoder, der ikke har nogen personlig tilknytning til dem selv, og som samtidig er tilfældigt sammensat.