3 apps til den skæggede mand

Er dit ansigt prydet med et prægtigt skæg, et lille mustache eller går du blot og drømmer om det? Vi har her fundet 3 apps til skægentusiasten, der går op i sit skæg eller ønsker at gro sig et skæg.


Barbersalonen


I appen Barbersalonen kan du på få sekunder gro dig et skæg lige præcis, som du gerne vil have det. Du indsætter bare et billede af dig selv og prøver forskellige slags skæg af. Du kan også bruge en trimmer til skægget, for at klippe noget af det af, så du kan tilpasse det ligesom du vil have det. På den måde behøver du ikke kun at rette dig efter de skabeloner til de forskellige slags skæg, der er. Det er en god app til dig, der ikke kan gro et skæg og gerne vil have det eller dig, der går og drømmer om at få et skæg, men gerne lige vil vide, hvordan det vil se ud først. Med appen kan du også finde ud af, hvilken skægtype, der passer til dig og som du gerne vil prøve at gro.


Crazy Shave


Spillet Crazy Shave handler om, at åbne sin egen barbersalon og barbere de kunder, der kommer ind. Det gælder om, at man skal barbere kunderne skånsomt og ikke må gå helt i selvsving med at barbere skægget af. Du kan barbere alt lige fra pirater til zombier i dette spil.


Asos


På mange shoppinghjemmesider har du også mulighed for, at kunne investere i noget ordentligt skægpleje. Dette finder man især en masse af på Asos, som gør en dyd ud af, at have fine skægplejeprodukter i klassisk indpakning. Har du et tørt og strittende skæg, kan det som regel betale sig at begynde at bruge skægolie, hvilket du finder masser af på Asos. Du kan også finde shaving kits, skægbalsam og børster til at holde skægget pænt.