3 gode hjemmesider, du kan browse med dit barn

Internettet er en formidabel kilde til underholdning. Ikke blot for dig selv, men også for dit barn. Ønsker du at nyde en stund med dit barn, men er relativt tom for idéer til dette, så er det naturligvis oplagt, at du browser nettet med dit barn. Der findes mange hjemmesider, der er udviklet med henblik på, at de skal være både børne- og familievenlige.


 


Derfor kan du selvfølgelig også finde en passende hjemmeside, som du og dit barn kan browse rundt på. Det er dog vitalt, at du vælger en hjemmeside, der reelt set tiltaler dit barn. Dertil er det også vigtigt, at det er en hjemmeside, I kan være sammen om. Det skal derfor ikke blot være en hjemmeside, der indeholder spil, som dit barn kan spille selv.


 


1. Bornesange.dk


Sang er – desværre – ikke en lige så stor del af barndommen, som det har været. Det er en skam, og det er, som forælder, din opgave at ændre på dette. Til dette formål kan du med fordel begynde at synge sammen med dit barn. Det kræver dog, at du kan finde en samling af børnesange et sted. Det kan du blandt andet gøre på en webside som Bornesange.dk.


 


2. DR.dk/Ramasjang


Ramasjang er ikke blot en tv-kanal for børn. Det er også et stort online-univers, hvor du og dit barn kan finde underholdning til mange timer. På denne hjemmeside kan I finde inspiration til leg, I får adgang til et udvalg af sjove spil og dertil er der også mulighed for at streame Ramasjang direkte på hjemmesiden fra både PC, tablet og smartphone.


 


3. CartoonNetwork.dk


Cartoon Network er – på lige fod med Ramasjang – også en tv-kanal for børn. På deres hjemmeside kan du også finde et stort udvalg af spil, videoer og anden underholdning. Derfor er det også en oplagt hjemmeside at besøge med dit barn. Flere af deres spil er endda udviklet til at kunne spilles af to personer, så du og dit barn kan spille disse spil sammen.


 


Lad ikke barnet blive for opslugt af internettet


På trods af, at der kan findes mange timers underholdning på nettet, så er det vigtigt, at du ikke lader dit barn blive for opslugt af internettet. Der er også megen aktivitet og leg, dit barn kan engagere sig i uden for internettet. Ofte er dette leg, der også er med til at styrke bl.a. motorik og intelligens, hvorfor det naturligvis ikke er noget, der bør undervurderes.