3 grunde til at benytte dig af en VPN-tjeneste

Sponsoreret

Dette indhold er sponsoreret 


Har du nogensinde hørt om VPN? Og ved du egentlig hvorfor det kan være nyttigt for dig? Der kan være forskellige grunde til, at en VPN-tjeneste kan være smart at bruge. VPN står for Virtual Private Network, og som navnet også antyder, er det en måde hvorpå, at du kan anonymisere din færden på internettet. Det kan have forskellige fordele. Gennem tiden er diverse VPN-tjenester blevet testet, og PrivacySharks har samlet en liste over de bedste VPNs. Det er vigtigt at understrege, at det er 100 % lovligt at benytte sig af VPN, selvom det kan lyde en smule mystisk, hvis du ikke har kendskab til det i forvejen. 


Surf anonymt på nettet 


Der kan være flere grunde til, at du gerne vil surfe anonymt på internettet. I dag er algoritmerne medvirkende til, at du bliver konfronteret med annoncer og forfulgt af bannere med skræddersyet indhold på dine sider. Når du klikker på en hjemmeside, så vil hjemmesiden højst sandsynligt dukke op igen gennem reklamer eller på anden vis. En af de største fordele ved at benytte sig af anonym surfing på nettet er, at sikkerhedsniveauet vil være højere. Dit privatliv vil nemlig være beskyttet, så du ikke skal tænke over, om andre læser med.


Stream indhold


En anden fordel ved at benytte VPN er, at du kan streame dit normale indhold på rejser, men også finde udenlandske serier og film, som ikke er blevet offentliggjort i Danmark endnu. Du kan derfor altid være et skridt foran, og selvom du er på ferie, så er det træls at komme en uge eller to bagud med ens yndlings serie. Ofte har hoteller kun udenlandske og kedelige kanaler, som du alligevel ikke gider se. Med en VPN behøves du ikke gå på kompromis med dit TV, og har derfor stadig mulighed for at streame god underholdning.


Undgå blokering når du rejser


Der er risiko for at dine tjenester bliver blokeret i udlandet, da lande som eksempelvis Kina, ikke benytter de samme tjenester som vi gør. En af de største sociale medieplatforme Facebook er blokeret i Kina, og du vil derfor ikke kunne holde dig opdateret eller skrive med dine venner og familie hjemmefra. Du kan derfor ende med at føle dig ensom, hvis du rejser uden at kunne kontakte dine venner og familie, og heller ikke kan følge med i deres hverdag. Det er heller ikke muligt at benytte Google, som ellers er en søgemaskine, de fleste af os bruger hver dag.