3 nye teknologier der kan løfte din virksomhed

Sponsoreret

Den digitale udvikling raser derud af, og fremtidens avancerede teknologier er godt på vej og giver danske virksomheder nye vækstmuligheder. Størstedelen af danske virksomheder bruger teknologier dagligt, blandt andet i form af computere, produktionsmaskiner og telefonmøder. Hvis din virksomhed ikke gør brug af dette endnu, kan du se, hvordan du kommer godt i gang med et telefonmøde her. Foruden de velkendte teknologier, som de fleste af os bruger, udvikles der også hele tiden ny teknologi, som kan gøre din virksomhed endnu mere effektiv. Vi præsenterer dig her for 3 af de nyeste teknologier, der kan løfte din virksomhed.


Robotteknologi


En robot er en programmerbar maskine med sensorer, der bruges til at sanse robottens omverden, og mekaniske instrumenter der kan påvirke verden omkring robotten. Den nyeste robotteknologi udvikles især til produktion og kvalitetssikring, og der arbejdes på tøjtryk for at kunne kombinere sensor- og visionteknologier til robotter. Robotteknologi kan bruges til at styrke din virksomheds konkurrenceevne og hjælpe jer hen imod mere automatisering.


Kunstig intelligens


Arbejdet inden for kunstig intelligens handler om at få maskiner til at ”tænke”, og det er først de seneste 15 år, at det er blevet muligt at gengive menneskelig intelligens i elektronisk form. Kunstig intelligens består af forskellige avancerede teknologier, der kan afkode, analysere og tage selvstændige beslutninger ved hjælp af fx maskinlæring, neurale netværk og optimerende teknologier. Teknologien bliver mere og mere raffineret og bliver i dag inkorporeret i flere og flere virksomheder.


3D-printning


3D-printning er en teknologi, der muliggør, at man kan tegne noget, som maskinen så printer i 3D-udgave. 3D-printing er faktisk ikke en ny teknologi, men de senere år er udviklingen gået stærkt, og tilgængeligheden af 3D-printere for virksomheder og privatpersoner er øget. Mulighederne for 3D printning af emner er eksploderet både som specialiseret produktionsudstyr til egentlig produktion af emner.


Som det forhåbentligt står klart nu, findes der en lang række nye teknologier, som din virksomhed kan få glæde af i mange år ud i fremtiden, fordi de kan bruges til at effektivisere og optimere din virksomhed. Har du brug for flere tips til, hvordan du opgraderer din virksomhed, så læs mere her.