4 fantastiske drukspil du skal prøve med vennerne

Sponsoreret

Danskerne er kendt for at være det folkefærd, der drikker allermest, og mange af os hygger os meget med at spiller drukspil sammen med alle vennerne inden en bytur, på festivallen eller i sommerhuset. Derfor kommer vi her med tips til 4 fantastisk drukspil, du skal prøve med dine venner, næste gang i skal drikke sammen.


App’en


App’en Den Fede Pingvin er et snakkesaligt selskabsspil som både kan spilles med nye og gamle venner. App’en er gratis og bygger på brætspillet af samme navn, og spillet stiller personlige spørgsmål, som kan være lidt pinlige at svare på. Spiller handler i høj grad om at udfordre sig selv og ens medspillere og stille spørgsmål, som man ellers aldrig ville vove. Udover at man skiftes til at svare, skal de andre spillere også gætte på, hvad man selv svarer, og spillet minder på mange punkter om en udvidet version af den kendte børnelege S, P eller K. 


Brætspillet


Der findes et hav af forskellige brætspil, og mange af dem kan også spilles som drukspil. Et af de mest populære for tiden er brætspillet HINT, der er et moderne og kreativt selskabsspil, og en stor fordel ved HINT er, at I kan være mange om at spille sammen. Selve spillet handler om at kunne gætte rigtigt på det, dine holdkammerater prøver at fortælle dig ved at mime, tegne, nynne eller tale om emnet. På grund af de mange forskellige kategorier i spillet, bliver HINT ved med at være sjovt rigtig længe, fordi udfordringerne oftest vil være nye fra gang til gang. 


Den udendørs


Øl-bowling er nok det mest populære udendørs drukspil i Danmark og spilles især på mange festivaller og i sommerhalvåret, hvor mange opholder sig udendørs mange timer om dagen. For at spille spillet skal I være minimum 4 personer, og I skal bruge 4 stole eller ølkasser, 2 tomme ølflasker, en fodbold og en masse drikke! 


For at komme i gang med spillet skal I placere to stole/ølkasser parallelt på jorden, cirka 50 cm fra hinanden. Mellem kasserne stiller I en tom ølflaske, og 12 meter væk laver I en tilsvarende opstilling. De to hold med to personer på hver indfinder sig nu i hver sin ende af banen. I skiftes nu til at ”bowle” bolden mod modstandernes flaske for at vælte den. Væltes flasken, drikker modstanderholdet. Spillet fortsætter, til der ikke er mere drikkelse, eller til en fastlagt score er nået.


Den aktive


Øl-Twister! Øl-twister spilles som det almindelige Twister-spil men med et enkelt twist! Nemlig at


I alle drikker en tår, hver gang I skal sætte en fod/hånd på grøn. Derudover skal den første, der ryger ud, drikke 5 tåre, den næste 4 tåre osv. Efter et par omgange bliver jeres balance dårligere og dårligere, og så bliver det rigtig svært.