5 måder at optimere din webshop på!

For at opnå det optimale udbytte af din nystartede webshop, og virkelig få de første kunder i hus, er det vigtig at optimere websidens indhold så den har en vis standard. Den skal både se præsentabel ud, men også nå frem med de forskellige tilbud og informationer til de nye kunder. Vi har fundet 5 gode tips til hvordan du kan optimere din webshop og gøre den mere indbringende.

 

”Looks matters”

Først og fremmest er det altafgørende at den nye webshop er designet og sat op så den er let tilgængelig og nem a navigere rundt på. For mange bannere, effekter, koloner eller afsnit kan forstyrre kunden fra at finde det ønskede produkt og få dem til at forlade siden inden de overhovedet har kigget forbi forsiden.

 

Filtre redder søgningen

En god filter-søgning hjælper kunden godt på vej hvis de ønsker et specifikt produkt. Indeholder din webshop derfor en søgefunktion med filtre udover pris, indhold, farve og størrelse, giver du kunden større frihed og sikre oftest en ny ordre bestilt.

 

“Flaunt it”

En tydelig indikator på sidens sikkerhed for en ny kunde på webshoppen, er ”badges”. Disse ”badges” giver webshoppen troværdighed og kan være i form af E-mærket eller stjerner fra Trustpilot. Desto flere muligheder man har for at fremvise hvor sikker og troværdig ens webshop er desto flere kunder vil føle sig trygge og derefter handle igennem siden.

 

Marker din vigtigste information

Som det første skulle kunden gerne præsenteres for eventuelle rabatter, muligheder for forsendelse og udsalg der kan findes på siden. Ved tydeligt at repræsentere disse informationer på forsiden, sammen med et fængende visuelt medie er kunden bevidst om de muligheder der er til rådighed for deres køb.

 

Sig det med billeder

Har du mange billeder af dine produkter er det vigtigt at de er af god kvalitet og fotograferet i lyse omgivelser. Ved at præsentere produkterne således syner de af mere og fremstår også af god kvalitet. Kunden vil derfor stole på at din webshop er kvalitetsorienteret og derfor gør dem mere tilbøjelig til at indsende en ny ordre.

Der findes en del tips om hvordan man bedst muligt optimere sin webside og hvordan man repræsentere sine produkter så de fanger opmærksomheden hos nye kunder. Disse 5 tips til optimering giver derfor det basale af hvad der er brug for på en nystartet webshop for at kunne løbe rundt.