Convert Video - Let og gratis

I denne artikel går vi i dybden med det populære program, Video Converter Ultimate, der bl.a. kan converte video fra et format til et andet. Vi kommer også med forslag til gratis programmer, der kan nogenlunde det samme. Vi anbefaler dog Video Converter Ultimate, der i øvrigt kan prøves ganske gratis. Download Video Converter Ultimate og prøv det gratis her.
Video Converter Ultimate er virkelig det ultimative valg, for dig der ofte har brug for at converte video og lyd. Ikke alene kan programmet converte næsten alle typer af video filer fra det ene format til det andet, det giver dig også muligheden for at redigere i videoen, inden du gemmer den i det format, som du har brug for.

Convert video til iPhones og iPads


Programmet kan ikke bare converte/gemme video og lyd i næsten alle video -og HD videoformater. Det kan også gemme videoen/lyd i formater, så du kan bruge det på dine Apple produkter. Og så behøver du ikke engang f.eks. iTunes til at flytte videoen over på din iPad, iPhone m.v.
Video Converter Ultimate har selvfølgelig en indbygget funktion, der gør det muligt at flytte video, såvel som lyd, direkte over på dit Apple produkt. For den sags skyld til enhver mobil afspiller. Det kunne lige så vel være en almindelig MP3 afspiller, en PSP osv. De understøttes nemlig også.

Brænd, ISO filer og redigering


Dette er dog langt fra det eneste som programmet duer til. Hvis du ønsker det, så kan du direkte i programmet brænde din convertede video til en ny DVD, DVD folder eller ISO fil. Er du ikke helt tilfreds med videoen, så kan du redigere i den. F.eks. med de indbyggede splitting, clipping, cropping og merging-funktioner.

Programmet i highlights


-Convert video til og fra de 30 mest brugte formater f.eks. TS, HD AVI, HD WMV, HD MOV, HD AVI, MTS, M2TS, AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, FLV, MKV og 3GP
-Rip DVD'er, rediger i dem, gør videoen bedre og lav backup din filmsamling
-Brænd videoer til DVD og se dine videoer fra computeren på TV'et
-Overfør video og lyd til din iPod, iPhone, Android og andre lignende enheder
-Download eller optag video fra websites direkte til din PC
-Convert alle typer af 2D video til 3D film og del dem let med andre på videosites
-Understøtter også adskillige lydformater og kan fjerne DRM beskyttelse fra bl.a. WMV, WMA, M4P, M4A, M4V, AAC, M4B, ASF og MP4

Gratis at prøve


Video Converter Ultimate er ganske gratis at prøve, og det er også værd at betale for at få den fulde version. Der findes gratis programmer, der kan nogenlunde det samme som Video Converter Ultimate, men slet ikke med samme kvalitet, brugervenlighed og samlet i et program. Af denne årsag anbefaler DLC.dk Video Converter Ultimate og flere her på redaktionen benytter sig af programmet privat.
Download Video Converter Ultimate her
Vi har dog også samlet nogle populære, gratis løsninger herunder, så du kan danne dig din egen mening.

Gratis løsninger


-Rip DVD'er gratis med DVD Shrink.
-Convert video gratis med Free Video Converter.
-Brænd DVD'er gratis med CDBurnerXP Pro.