Advanced SystemCare kan nu også bruges i Windows 8

San Fransisco den 26. marts 2012. IObit, der er producenten bag Advanced SystemCare, har nu annonceret, at deres mest populære stykke software, Advanced SystemCare, fungerer i Microsofts nye Windows 8. Dette betyder at brugere af det netop annoncerede Windows 8 Consumer Preview kan nyde det nye Windows med forbedret ydeevne.
Windows 8 giver brugere et styresystem, der performer endnu bedre end tidligere versioner. Det indeholder også en række nye muligheder for interaktivitet og har fokus på, at hastigheden på computeren forbliver i top. Det hele løftes dog til et helt nyt niveau ved samtidig brug af Advanced SystemCare, der kan beskytte, reparere, rense og optimere Windows 8 Pc’er med bare et enkelt klik.
"Vi har arbejdet uafbrudt for, at få en dybere forståelse af, hvordan Windows 8 fungerer. Helt ned til mindste detalje. Advanced SystemCare er blevet tilpasset herefter og fungerer sammen med Windows 8, som et skræddersyet jakkeset sidder på ejeren" siger Kevin Zhous, der er marketing direktør for IObit. Ved at have denne version af Advanced SystemCare klar til Windows 8 så hurtigt, mener IObit også, at det vil smitte positivt af på Windows 8’s succes. Brugerne vil nemlig opleve systemet, som endnu mere stabilt og hurtigt med Advanced SystemCare installeret.

Download Advanced SystemCare til Windows 8 gratis


Her på DLC.dk har vi længe haft Advanced SystemCare på hylden og nu har vi også den nye version, der kan bruges sammen med Windows 8. Du kan downloade Advanced SystemCare til Windows 8 her.
Vi kan også anbefale dig, at prøve den profesionnelle version af programmet, der oven i købet er på dansk. Prøv Advanced SystemCare Pro gratis her.

Om Advanced SystemCare


Advanced SystemCare er et enkel løsning til at øge computerens performance. Programmet rengører, reparerer og optimerer din computer til det bedre. Faktisk er det på mange måder, som din helt egen PC tekniker ved din side konstant. Mere end 130 millioner brugere har allerede downloaded Advanced SystemCare, der er kendt som et af de absolut bedste programmer inden for programmets genre, bl.a. af anerkendt af populære software portaler som DLC.dk og Download.dk.

Om IObit


IObit blev stiftet i 2004, og de udvikler innovative system værktøj til at forbedre ydelsen samt sikkerheden på computere. IObit er blandt de mest anerkendte producenter i kategorien med mere end 100 awards og 130 millioner downloads worldwide.