Affaldssortering til gamere – 3 simple tips til at sortere affald

Sponsoreret

Det er ikke den store hemmelighed, at når man tænker på gamere der sidder og spiller computer hele dagen lang, så kan der mange godt forstille sig at der også sidder en masse cola og slik ved siden af denne gamer, som ofte kan stå længe inden det bliver fjernet. Men hvad skal du gøre med dette affald? Med en ordentlig affaldssortering, så kan du sikre at du passer på miljøet imens du spiller computer, drikke cola eller spiser slik. Vi kommer derfor med 3 simple tips til at sortere affald.


Affaldssortering af plastik og metal


Når vi skal lave affaldssortering i hjemmet, så har langt de fleste hjem mulighed for at kunne sortere deres affald. Ofte så er der endda til huse, containere med både restaffald, men også til plastik/metal og til pap og papir. Her er det en god ide at sortere sine cola flasker, så dem der er pant på kommer direkte i en pose for sig. Det kan være en skraldespand på værelset, hvor der udelukkende kommer pant i, men der er en skraldespand til alt plastik og metal, som du fast kan smide det i når du er færdig med det, som kommer på genbrugsstationen. Hvis du er i tvivl om hvad der er plastik og metal som du skal sortere, så kan du læse mere om affaldssortering her hvor det er konkret beskrevet.


Affaldssortering af pap og papir


Når du har papir og pap, så er det naturligvis også vigtigt at du sortere det fra alt dit restaffald, så her bør du også have en pose eller en skraldespand til dette, så du løbende kan smide det ud i skraldespanden enten ude foran huset eller ude i gården hvis du bor i lejlighed. Når du sortere pap og papir, så hjælper du med at vi bliver mere bæredygtige i samfundet, hvilket uden tvivl vil gavne os alle sammen i sidste ende, hvis vi alle sammen står sammen. Pap og papir kan f.eks. være ting som har indeholdt andre madvarer såsom emballage fra havregryn og andre madvarer som ikke har madrester på sig.