Apple gør sig bemærket på netbook-markedet

Sponsoreret

Apple har i rigtig mange år været én af de dominerende producenter af laptops. Der er mange danske forbrugere, der har kastet deres kærlighed over en MacBook i forbindelse med købet af en laptop, uanset om den skulle bruges i forbindelse med en form for arbejde, om den skulle bruges som en studiecomputer eller der blot var tale om indkøbet af en laptop, der kunne bruges til internetsurfing i hjemmet. Langt de fleste MacBooks kommer dog hovedsageligt i størrelserne 13” og 15”, da de har valgt at udfase deres 17”-modeller fra deres sortiment og ikke har haft synderligt stort fokus på mindre PC’er, men det er dog noget, der har ændret sig nu, hvorfor de også har gjort deres indtog på netbook-markedet.


 


11” MacBook Air åbnede døren til netbook-markedet


I forbindelse med lancering af den nye MacBook Air blev der lanceret to modeller; en 13”-model og en 11”-model. Der skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at det var denne model, der var med til at åbne døren for Apple i forhold til at skulle gøres deres indtog på markedet for netbooks. På trods af, at det var en umådeligt lækker netbook, så var der ganske enkelt ikke nok kraft i en sådan PC, hvorfor der kun var ganske få, der rent faktisk valgte at investere i en 11”-model, da den først blev lanceret. Det er dog noget, der har ændret sig i forbindelse med opdateringer af modellen, da den i dag kommer med bedre specifikationer, der gør den mere aktuel.


 


Apple går helhjertet ind på netbook-markedet


For ganske nyligt lancerede Apple en ny udgave af deres MacBook, der blot har fået navnet MacBook. Der er tale om en 12” netbook, der er særdeles tynd og næsten intet vejer - og derfor er det også en perfekt PC for dig, der ofte er på farten, men gerne vil have muligheden for at have en lille, lækker netbook med, der både byder på et moderne og stilrent look, men samtidig også har de specifikationer, der er påkrævet for at du reelt set kan bruge maskinen til noget. Der er mange, der har kastet deres kærlighed over denne model fra Apple, da den kan tjene mange formål og dermed også sagtens vil kunne bruges til diverse typer af arbejde, til studierelaterede opgaver og meget andet.


 


Netbooks er fremtiden


Der er mange forbrugere, der er glade for at kunne medbringe deres PC uanset hvor, de bevæger sig hen. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om at netbooks er fremtiden og derfor vil du med garanti også komme til at se mere fra Apple i denne forbindelse. Hvis du f.eks. er interesseret i, at skulle læse eller se mere om den føromtalte 11” MacBook Air eller 12” MacBook, så kan du gøre lige netop dét ved at klikke her, hvor du ikke blot kan læse mere om de forskellige modeller, men ligelede også købe dem til nogle af landets bedste priser - uanset om du er forelsket i en MacBook Air eller en MacBook.