Apps der hjælper dig med at komme i gang med en sundere livsstil

I dag har vi vores smartphone næsten med alle vegne – og dette med god grund. Vi bruger den til at komme i kontakt med vores nærmeste, tjekke e-mails og vejrudsigten, spille spil, tage billeder og meget andet. Med andre ord er smartphones altså uundværlige redskaber i en travl hverdag, så hvorfor ikke bruge dem til at komme i gang med en sundere livsstil? Der findes nemlig utallige af smarte apps på markedet, som kan være praktiske at have, både i forhold til kost, men også motion.


 


Lifesum: Sund livsstil app


Der findes sunde alternativer til de fleste ting. Eksempelvis er de populære e-cigaretter blevet et sundere alternativ til de almindelige cigaretter. På samme måde findes der altså også sunde alternativer, når det kommer til kost. Her kan du med stor fordel tage et nærmere kig på appen Lifesum: Sund livsstil app. Det er en app, der fungerer som din personlige livsstilsguide, hvor du har muligheden for at oprette en sundhedsplan baseret på dine personlige sundhedsdata, som kan hjælpe dig med enten at tabe dig eller blot vedligeholde en sundere livsstil. Appen kan også lære dig, hvordan du spiser bedre gennem for eksempel en kostplan eller et udvalg af sunde opskrifter, der kan inspirere dig til at leve sundere.


 


StepsApp Skridtæller


StepsApp Skridtæller er en god app for dig, der bliver motiveret af at se dine fremskridt visuelt. Kort sagt holder appen blandt andet øje med, hvor mange skridt du går hver dag. I den forbindelse viser appen dig også antallet af kalorier, som du forbrænder, og hvor langt du egentlig har gået i løbet af dagen. Der er mulighed for at angive både alder, vægt og højde i appen, så denne kan tage højde for disse parametre.


Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til at downloade nogle nye apps til din smartphone.


 


Endomondo


Endomondo kan ligesom StepsApp registre hvor mange skridt du tager, men er dog en lidt mere udvidet version. Med Endomondo kan du vælge imellem vandring, løb eller cykel og dernæst gå i gang med en rute, som er lavet af brugere eller af Endomondo. Hvis du eksempelvis vælger løb, så kan du også bare gå i gang med at løbe en rute, som du har lyst til. Efter din løbetur er slut, så kan du se et kort over din rute, som du frit kan dele med venner, kollegear eller familie enten igennem Facebook eller direkte i Endomondo. Hvis du vælger en bruger lavet rute, så skal du blot have slået lyd til, så vil Endomondo automatisk navigere dig igennem den. Bruger ruter kan være en kæmpe fordel, fordi at brugerne selv har sørget for at ruterne er et bestemt antal kilometer lange. Det er også en fordel, hvis du ikke er kendt med dit lokalområde, da man hurtigt kan finde ruter som: ”Husk 5 kilometers gennem naturen, og langs søen”. Altså en kort beskrivelse, som giver dig et indtryk af, hvad du kan forvente at opleve på din løbetur.  Det er også muligt at indtaste ens kost i Endomondo, og appen sørger for at tælle hvor mange kalorier, som din krop har behov for – eller hvor mange du skal forbrænde for at tabe dig.


Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til at downloade nogle nye apps til din smartphone.