Bekymrer du dig uden grund?

Rigtig mange af os går rundt med kostelige elektroniske enheder og bekymre sig hvis noget skulle ske med den dyrebare computer eller mobil. For der kan være farer overalt, kaffen kan spildes, tasken som bliver sat for tungt eller nogen der skubber til dig så du taber computeren. Det er en farlig verden, sikkert mere for os mennesker end vores enheder, men stadig er vi bange for at de skal komme til skade – så hvad med at tage den lidt med ro og læs de her tips så du kan blive beroliget?


 


Din taske beskytter mod det meste


Har du lige købt en ny bærbar computer og næsten ikke tør have den ude af indpakning fordi den har kostet dig en mindre bondegård, så kan du snildt sætte din lid til en computertaske til at passe godt på din nye lille snuskebasse. De fleste køber både et sleeve og en foret computertaske til formålet før de føler sig sikre i at alt er dækket ind mod stød. Og det er ganske rigtigt tilgangsmåde, men faktisk behøver du blot en computertaske der har en foret inderlomme der er en smule hævet fra bunden. På denne måde er din computer sikret mod stød, hvad end det er når du sætter den eller kommer til at tabe den. Selvfølgelig er det vigtigt altid at være varsom hvor du sætter din taske og være sikker på om computeren er fastspændt eller om den har mulighed for at glide ud uden at du opdager det, men generelt kan du føle dig sikker så længe du investerer i en passende taske. Har du allerede en ynglings taske, hvilket sikkert er tilfældet, så er det bedst at finde et sleeve med en vis tykkelse. Her går det ikke at du falder for den seneste trend med hjemmehæklet uld-sleeves, men køber et sleeve som har en god mængde skum (også i syningerne!), for det er bedste materiale til at absorbere stød og spidse kanter. Heldigvis findes disse i så mange varianter at du kan finde lige en til din personlige stil eller humør.


 


Sikkerhedsnettet hvis alt går galt


Du er formodentligt et velopdragent menneske som har lært fra barnsben at passe godt på sine ting så de holder længere. Desværre, ligesom undertegnet, kan denne opdragelse være nok såvel velment, men svær at overholde når man har to venstrefødder og en tendens til at være klodset. Så kan det ske at den oversete kantsten ender i et styrt, eller at du havde glemt hvor tæt kaffen stod på dit tastatur fordi du var for optaget af dirigere musikken i dit headset. Uanset hvad så ender det som ofte med en ødelagt computer og så skal der kontaktes en professionel for at rette op på problemet. Her kan selskaber som CBC-it, hjælpe både hurtigt og til overkommelige priser uden at slække på service og kvalitet. Så næste gang du har købt tasken, men er en klummergøj, så husk at der nok skal være en løsning på problemet. Så drik et glas vin og slap lidt af, det går nok det hele!