Bliv klogere på Laravel og PHP programmering

Sponsoreret

Makeable er et udviklingshus med base i Tilst, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med app- og webudvikling. De er eksperter i både PHP programmering og Laravel programmering og har mange succesfulde projekter bag sig.


Makeable er et professionelt udviklingshus, som sidder med app- og webudvikling til daglig. Hvis din virksomhed skal bruge en app til internt eller eksternt brug, så skal du sikkert bruge hjælp til at udvikle den. Et samarbejde med www.makeable.dk sikrer jer medbestemmelse, gennemsigtighed og høj professionalisme helt fra starten. App- og webudviklingsprocesserne indledes ofte med workshops for at finde fælles ståsted, forventninger, ambitioner, krav og muligheder for det endelige produkt. De har stor erfaring med Laravel, som er et open source PHP framework, som især benyttes til udvikling af større og meget komplekse webløsninger. Laravel programmering er skalerbart og meget tilpasningsdygtigt og er desuden et af de hurtigst voksende frameworks. Derfor har de valgt at specialisere sig i Laravel programmering, og de uddanner og forbedrer sig løbende på internationale konferencer og kurser om Laravel, for at holde sig opdateret på nye funktioner og opdateringer af frameworket. Skal du bruge eksperter i Laravel programmering, så er Makeable de bedste kandidater til jobbet.


Find ekspertise inden for PHP programmering


Hvis du søger et dygtigt og pålideligt udviklingshus med ekspertise inden for PHP programmering, så er Makeable nogle af de bedste. De har over 15 års erfaring med PHP udvikling og har været PHP leverandører for en lang række virksomheder. De har bygget alt fra store webapplikationer til simple CMS-websites i PHP frameworks som fx Laravel. Med dem som PHP udviklingspartner kan du både bestille projekter fra bunden eller få optimeret, videreudviklet og tilpasset eksisterende systemer. Når en applikation til mobiltelefoner, et website eller et system skal udvikles, arbejder programmørerne ikke bare med PHP programmering, men i en lang række af forskellige teknologier og systemer. Programmørerne arbejder altid på at forbedre sig, på at opdatere sig og dygtiggøre sig i nye teknologier via konferencer og efteruddannelser. Det er nemlig et hastigt udviklende felt, som kræver en konstant nysgerrighed. Læs mere om PHP programmering på deres hjemmeside.