Bliv klogere på Laravel og PHP programmering

Sponsoreret

Makeable er et udviklingshus med base tæt på Aarhus, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med app- og avanceret backend- og webudvikling. De er eksperter i både PHP programmering og Laravel programmering og har mange succesfulde projekter bag sig.


Makeable er et professionelt udviklingshus etableret i 2011, som sidder med app- og webudvikling til daglig. Hvis din virksomhed skal bruge en app til internt eller eksternt brug, så skal du sandsynligvis bruge hjælp til at udvikle den. Et samarbejde med www.makeable.dk sikrer jer medbestemmelse, gennemsigtighed og høj professionalisme helt fra starten.


App- og webudviklingsprocesserne indledes ofte med en konceptfase for at finde fælles ståsted, forventninger, ambitioner, krav og muligheder for det endelige produkt. De har stor erfaring med Laravel, som er et open-source PHP framework, som især benyttes til udvikling af større og meget komplekse webløsninger. Laravel programmering er skalerbart og meget tilpasningsdygtigt og er desuden et af de hurtigst voksende frameworks. Derfor har de valgt at specialisere sig i Laravel programmering, og de uddanner og forbedrer sig løbende på internationale konferencer og kurser om Laravel, for at holde sig opdateret på nye funktioner og opdateringer af frameworket. Skal du bruge eksperter i Laravel programmering, så er Makeable blandt de bedste kandidater til jobbet.


De yder også rådgivning til virksomheder, som overvejer at digitalisere, eller som er i gang med det. Industri 4.0 er et fænomen, som beskriver hvordan nye teknologier og platforme er blevet afgørende for det økonomiske system i industrien, på en måde man ikke kunne have forudset for få årtier siden. Det kan være svært for virksomheder at vide, hvordan (og hvornår) de skal starte, og hvad de skal arbejde hen imod i forhold til digitalisering, for der er mange nye ord og teknologier samt mange muligheder, men også mange faldgruber. Makeable kan hjælper jeres virksomhed trygt igennem hele processen med professionel rådgivning.


Find ekspertise inden for PHP programmering


Hvis du søger et dygtigt og pålideligt udviklingshus med ekspertise inden for PHP programmering, så er Makeable blandt landets bedste. Mange medarbejdere har 15+ års erfaring med PHP udvikling og har været PHP leverandører for en lang række virksomheder. De har bygget alt fra store webapplikationer til simple websites i PHP frameworks som fx Laravel. Med dem som PHP-udviklingspartner kan du både bestille projekter fra bunden eller få optimeret, videreudviklet og tilpasset eksisterende systemer.


 


Når en applikation til smartphones, et website eller et system skal udvikles, arbejder programmørerne ikke bare med PHP programmering, men i en lang række af forskellige teknologier og systemer. Programmørerne arbejder altid på at forbedre sig, på at opdatere sig og dygtiggøre sig i nye teknologier via konferencer og efteruddannelser. Det er nemlig et hastigt udviklende felt, som kræver en konstant opmærksomhed og nysgerrighed - og det er netop det, som de dygtige programmører, udviklere og designer har.


 


Teamet består af forskellige profiler med forskellige baggrunde og kompetencer, som komplementerer hinanden, så de kan klare både tunge, komplekse og æstetiske opgaver i forbindelse med udviklingen. De har løst opgaver for kommuner, regioner, private virksomheder og organisationer, og jeres virksomhed vil helt sikkert få et strålende resultat, hvis i går til Makeable med jeres drømme. De har udviklet komplekse backend systemer til hjemmesider, der skulle kunne løse forskellige opgaver og have diverse funktioner for brugerne. De forstår at samarbejde på tværs af kompetencer og erfaringer. Læs mere om PHP programmering på deres hjemmeside.