Brug internettet til at finde dit livs kærlighed

Vi bruger internettet til det meste i dag, så hvorfor ikke også bruge det til at finde kærlighed. De fleste kender nok allerede til diverse datingsapps som f.eks. Tinder, men det er ikke nødvendigvis den bedste måde at finde kærlighed på.


På en side som Datingmatcher.dk kan du finde alle de forskellige datingsider, så du kan sammenligne, hvilken en der vil fungere bedst for dig.


For at få succes på dem alle sammen, ja også på Tinder, så er der en række ting, som du bør gøre. Hvis du følger disse råd, så er det også lettere at finde dit livs kærlighed på internettet. Når nogle tordner mod internettet, så er det ikke internettet, som er problemet, det er ofte, fordi de ikke har lagt arbejde i det.


 Disse råd er kun for dig, som gerne vil finde en god partner for dit liv.


 


Brug gode billeder der fortæller din historie


Alle tænker, at de skal have gode billeder, men alligevel bruger de ofte bare nogle, som de har liggende på deres mobil. Det er der ikke nødvendigvis noget galt med, da de giver en masse personlighed. Men husk at du skal vælge billeder, som fortæller noget om dig.


Hvis du elsker motionsløb, så giver det mening at have et billede med det. Ikke fordi din partner nødvendigvis skal kunne lide det samme som dig, men du skal fortælle din historie gennem billeder.


Der er ingen grund til at have et billede, hvor du har jakkesæt eller balkjole på, hvis det ikke er en del af dit liv. Prøv i stedet at være autentisk i dine billeder, da din partner leder efter en virkelig person. Det er dejligt, at du ser pæn ud til din vens bryllup, men du skal huske på, at din partner skal date dig hver dag, så du skal ikke være bange for at vise, hvordan du ser ud i din hverdag. Det er også sådan, at du normalt ville finde en partner, da de fleste møder folk på deres arbejdsplads.


 


Skriv en god profiltekst


Alt for mange skriver ingenting. Generelt set har kvinder både profiltekster end mænd, men dog kan de virke upersonlige, da de ikke fortæller, hvad der gør dem unikke. Selvfølgelig må du godt skrive, at du elsker rejser, men du kunne være mere specifik og skrive, at du elsker at drikke espresso i Rom. På den måde fortæller du stadigvæk, at du elsker at rejse, men du gør det på en sjovere måde.


Mænd skal indse, at kvinder læser din tekst, hvis de skal date dig, så det er vigigt med en god profiltekst. Fortæl om hvem du er, og hvad du godt kan lide. Normalt skal dit arbejde ikke fylde så meget, men det er stadigvæk helt ok at nævne. Men brug også noget tid på at fortæl om dig selv i din fritid. Det er trods alt ikke på dit arbejde, at din partner kommer til at leve med dig.


 


Kommunikere på samme måde som i virkeligheden


Når du matcher eller skriver til nogle på datingapps så sørg for at være dig selv. Hvis du er en mand så forestil dig, at du går op til hende for at snakke. Så er det altså ikke nok bare at skrive hej.


Her ville du stille hende et spørgsmål eller give hende ros. Prøv dig frem.