Convenience i mørke januar

Sponsoreret

Netop som vi har skrevet om motion og sund mad springer vi tilbage til, hvad de fleste af os nørder holder mest af: take away.


For godt nok er der mange fordele ved motion og sund kost, men vi er frihedselskende her på DLC.dk og ønsker at der er plads til mangfoldighed, så når vi har gennemgået fordelene ved motion og sund kost for nørden, så er det også passende at gennemgå fordelene ved næringsmæssig usund mad, som take away som oftest er.


For godt nok er der ikke mange mineraler og vitaminer i en pizza og slet ingen superfoods, med mindre du selvfølgelig har valgt sådanne specifikt til fyld, til gengæld er der masser af kulhydrater, fedt og salt, hvilke alle tre er no-goes i dagens Danmark. Måske på nær fedt, hvis det er af den rigtige type, men det er det ikke i en pizza.


Men til fordelene. I en travl hverdag er tid meget værd og med en pizza, så sparer du tiden brugt på indkøb, madlavning, oprydning, opvask og tid til at overveje, hvad der skal købes ind til aftensmad. Går du meget op i din karriere, så kan disse ekstra timer være de som gør forskellen imellem succes og fiasko. Er du godt lønnet og kan du arbejde frit, som mange nørder og IT-nomader kan, så kan det betyde en betydelig mængde ekstra penge årligt, hvis du selvfølgelig bruger den overskydende tid til at arbejde i.


En sidste fordel er, at du kan få fat i take away let og overalt. Fra den mindste by, som Løjt Kirkeby, finder du et pizzaria og en velassorteret grill og til at kigge efter take away Roskilde på nettet, der afslører adskillige take-away steder, hvorfra du let kan bestille mad online, eller bare daffe ned og hente det.