De 5 forskellige typer af online gamblere

Elsker du også at deltage i konkurrencer? Det kan godt være at chancen for at vinde er lille, men der er i det mindste en chance. Man har jo slet ikke nogen chance for at vinde nogen præmier, hvis man ikke spiller, vel? Og det er ikke bare for at vinde at du spiller. Eller er du måske mere typen der spiller for hyggens skyld?

Der findes mange forskellige typer af konkurrencemennesker og spillemennesker. Se om du kan finde hvilken spillertype du selv er:

 

Nationalsangsspilleren
Disse mennesker spiller en gang imellem på særlige begivenheder som EM eller VM og ellers aldrig. De spiller ikke for at vinde, men mere for at vise deres støtte til Danmark og være med i den fællesskabsfølelse der er, når vi står sammen røde, som hvide.

 

Spillefuglen
Nogen bliver meget optaget af spil og kan udvikle ludomani, men andre afsætter et månedligt budget og spiller på hvad som helst hvornår som helst, som julekalender konkurrencer eller Facebook konkurrencer.

 

Rutinespilleren
Her er gengangerne, som skal have ny lottokupon hver uge. De ved godt de ikke vinder men det er oftest chancen for at vinde den store gevinst i Lotto der driver de mange mennesker.

 

Gamblertypen
I denne kategori finder man pokerspillere, casinogængere og dem der satser stort og tør satse. Det er dem der enten vinder eller taber alt.

 

Mormortypen
Er du typen der får et kick ud af at vinde en sidegevinst i Bingo eller blot deltager i konkurrencen for spændingens skyld? Så er du også en del af et stort flertal, som hygger sig med spil og konkurrencer.

 

Tidligere skulle man ned i en kiosk for at købe og indløse sine gevinster, men nu kan man blot finde en konkurrence på nettet og deltage online så man ikke behøver forlade computeren. Der findes konkurrencer indenfor stort set alt og du kan deltage i konkurrencer som: ”Vind frugt og grønt” eller Vind et rejsegavekort”

 

I den sidste ende er det i hvert fald konkurrenceudbyderen, som gerne skulle vinde lidt af dine penge eller hvad de ellers tager imod for at give gaver væk.