De fedeste apps til bil-entusiasten

Er du bilentusiast, eller ejer du en bil og vil gøre livet lidt nemmere for dig selv – så er disse apps helt klart noget for dig. Måske du går med tanken om at køb bil, så er dette også en hjælp til dig. Hvad enten det er med hensyn til parkering, benzinpriser, rutevejledning eller prisvurdering af en bil, så findes der en app til netop dig. Denne artikel vil omhandle nogle forskellige apps, som gør livet som bilejer nemmere for dig.


 


Easypark


Denne app sørger for at du undgår de trælse parkeringsbøder, samt du undgår at betale for ekstra tid end du har brug for, når du parkerer. Du får en SMS når tiden er ved at løbe ud, for at du ikke glemmer tiden, hvilket gør det smart og nemt at have sin bil parkeret.


 


FDM Benzinpriser


Ønsker du at spare penge på benzin, så er denne app lige noget for dig. Her kan du nemlig se alle tankstationer indenfor 10 km radius fra dig, og se hvad priserne er de forskellige steder. På denne måde kan du altid finde den billigste pris på benzin.


 


Google Maps


Er du ikke den bedste til at finde vej, og ønsker du ikke at bruge penge på at købe en GPS, så er en god ide at bruge Google Maps appen. Her kan du nemt finde frem til din destination, uden at køre dumme omveje og bruge unødvendig tid og penge.


 


AutoUncle


Er du ved din bilforhandler, men er ikke sikker på prisen stemmer overens med, hvad der er fair, så tjek denne app ud. Denne app fortæller dig nemlig, hvad prislejet for forskellige biler ligger på. På denne måde slipper du for at blive snydt, og du får et god bud på hvad prislejet bør ligge på. Ønsker du at læse mere om biler, kan du se mere her.