De fedeste mode apps

Er du interesseret i mode og i tøj generelt, og ønsker du måske noget inspiration, så se med her. Der findes nemlig forskellige apps, som omhandler tøj og mode. Hvad enten du er til at købe tøj, finde rabatter, sammensætte looks eller selv designe, så findes der en passende app til netop dig. Her vil der blive lavet en oversigt over de fedeste apps til dette formål.


 


Chic Sketch


Ønsker du at bruge dine egne billeder som fashion illustrationer, og få dem til at ligne den ægte version, er det muligt i denne app. Her er der nemlig et team af eksperter, som sidder klar til at transformere dine billeder, når du uploader dine billeder til appen. Her får du lov til at se, hvordan dine personlige billeder ser ud som en realistisk fashion sketch.


 


Pose


Er du fan af Instagram, men ønsker en app, som er specifikt til mode, så er denne app noget for dig. Appen er ganske gratis, så hvorfor ikke tjekke den ud i dag, og se om det er noget for dig.


 


Shopstyle


Denne app indeholder en stor database af online butikker, og du kan derfor næsten søge efter præcis hvad du vil, når det kommer til tøj og mode. Du kan her få tonsvis af inspiration til dine egne looks eller købe nyt tøj. Ønsker du at lede et andet sted efter at shoppe tøj og finde gode tilbud, så se med inde på modesidet Trenden.dk. Her er der forskellige ting at finde, for eksempel finde gode tilbud på festkjoler. Hvis du leder efter andre gode tilbud, og vil du finde ud af, hvor du kan spare penge, er dette et godt sted at tjekke ud. Du kan spare mange penge på f.eks. regnjakker. Så er du til mode og besparelser, så tjek dette ud.