Derfor har serverrum brug for affugtere

Uanset hvor godt isoleret en bygning er, vil der stadigvæk opstå fugtighed – og det kan være kritisk når der er tale om et rum udelukkende dedikeret til server. Her kan fugtighed nemlig gøre stor skade. Nedenfor kigger vi derfor nærmere på hvordan du og din virksomhed bedst bærer jer an med at sørge for at jeres servere holdes sikre.


Skader forårsaget af fugtighed


Selvom at temperaturen i et serverrum uden tvivl også spiller en rolle, er det faktisk selve fugtigheden der kan forårsage skader. Hvis fugtighedsniveauet er for højt, vil der på sigt kunne opstå kondens i rummet.


Fugtighed er heller ikke en kombination i et rum spækket med elektriske komponenter. Hvis forbindelsen på en server går ned, kan serverne kortsluttes og virksomheden kan miste både data og besøgende brugere.


Vær dog også opmærksom på, at fugtighedsniveauet også kan være for lavt. Derfor er det vigtigt at skabe et komplet overblik over den egentlige temperatur og fugtighedsniveau ved hjælp af en smart affugter. De bedste modeller til jeres serverrum kan du finde i vores affugter test.


Sådan reduceres fugtigheden i et datarum


I dag findes der flere måder som din virksomhed kan få bugt med fugtighedsproblemer på. Da temperaturen som sagt også kan være et problem, vil de fleste datacentre også anvende en air conditioner for at hjælpe med at få styr på fugtighedsproblemet.


Affugtere er langt den bedste måde at holde styr på fugtigheden i et rum. I dag findes der to primære typer affugter, nemlig en kondensaffugter og tørrende affugter. Begge egner sig fint til serverrum og datacentre, men det er vigtigt at du tager dig tid til at sammenligne de forskellige typer.


Det er nemlig essentielt at bære i sinde, at en affugter ikke bare er en affugter. Først og fremmest skal du vurdere, hvor stor en kapacitet og ydeevne du har brug for. Som hovedregel er det altid bedst at vælge en affugter der er noget større end hvad du egentlig har brug for. Derudover skal du også tænke på andre features og effektivitet. Da det kan være svært at vurdere, hvilken affugter der er bedst på egen hånd, anbefaler vi at du tager et kig på nogle af de mange affugter anmeldelser der findes.


Her finder du de bedste affugtere


Står din virksomhed med et dedikeret serverrum og lyder en affugter som noget for jer? I så fald kan du glæde dig over, at der i dag findes et langt større udvalg af affugtere end nogensinde. Det betyder at du har masser af muligheder at vælge imellem, men at det også kan være en smule forvirrende at vurdere, hvilken affugter der egentlig er bedst i sidste ende.


bedsteprodukter.com finder du en omfattende liste over anmeldelser af affugtere. Det betyder at du ikke selv behøver at gøre noget på egen hånd og når du har fundet den model der passer bedst til dine behov, kan du nemt og hurtigt klikke dig videre og bestille den hjem. Vi sammenligner både effektivitet, brugervenlighed og forskellige funktioner så du kan være sikker på, at du vælger den bedste løsning.