Dette skal du vide, hvis du vil have din egen hjemmeside

Efterhånden er der rigtig mange både virksomheder og privatpersoner, der har en hjemmeside. Der er nogle forskellige ting, der kan være godt at vide, når man skal have sådan en. I denne artikel kan du læse om tre af de ting:


 


Hosting


Webhosting også kaldet et webhotel er en service, som gør, at din hjemmeside bliver synlig på World Wide Web. Med webhosting udliciterer du dele af arbejdet med din hjemmeside til en ekstern og professionel udbyder, så du bare skal tænke på at drive hjemmesiden.


Hvis du ønsker at vide mere om webhosting kan du klikke på findwebhosting.dk/ for mere information.


 


SEO


SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization på dansk: søgemaskineoptimering. Det, man gør, når man arbejder SEO, er, at man optimerer sin hjemmeside, så der er størst mulig sandsynlighed for, at så mange som overhovedet muligt kommer i kontakt med den. Det er smart, for man har jo altså ikke en hjemmeside – i hvert fald ikke hvis den ligger på et webhotel – hvis man ikke vil have, at andre skal kunne tilgå den.


SEO er ikke noget, man bare sådan lige gør. Det er et stort arbejde inden for mange forskellige parametre, men det er bestemt ikke spild af arbejde, hvis man ønsker at være mere synlig end sine konkurrenter. Arbejdet med SEO kan udliciteres til eksterne firmaer.


 


Tilgængelighed


Når man har en hjemmeside, er det meget vigtigt, at man tænker i tilgængelighed. En rodet hjemmeside er der ikke nogen, der giver at bruge tid på. Alle ting på en hjemmeside skal derimod være nemt tilgængelige.


Udover at det skal være nemt at finde de enkelte emner på en hjemmeside, er det også vigtigt, at det er nemt at forstå, hvad det er, der står på hjemmesiden. Teksterne skal altså være skrevet i et godt og klart sprog uden fejl. Hvis man ikke selv er en haj til dette, kan det også udliciteres.