Din hjemmeside er altafgørende for din virksomhed

Sponsoreret

Digitalisering er et afgørebde konkurrenceparameter og digital ansvarlighed en potentiel dansk styrkeposition. Danske virksomheder skal rusted bedst muligt til at udnytte de digitale muligheder. Danmark har førerpositionen når det gælder digitalisering i europa. Læs med her og få svaret på, hvorfor din hjemmeside er en så vigtigt gromund for din virksomhed. 


Digitaliseringen i fuld fart


Det er cirka 25 år siden, at den første hjemmeside blev oprettet i Danmark. Antallet af danske websites er vokset markant siden dengang i starten af 1990’erne – og det samme er vores internetbrug. I dag er det faktisk svært at forestille sig da, vi ikke kunne se aftenens TV-programmer på tv2.dk, forberede os på ugens vejr med dmi.dk eller slå telefonnumre op på krak.dk.


Danmark ligger fortsat i samme felt som andre digitale frontløbere i Europa. Finland, Sverige, Holland og Danmark er de forreste i feltet, og der er et godt stykke ned til nummer fem i indekset over virksomheders, borgeres og de offentlige myndigheders digitalisering. Samlet set følger både Danmark og resten af Europa den samme trend hen imod øget digitalisering. Flere virksomheder kaster sig hastigt ud i at følge digitaliseringen fremgang, hvilket kun er klogt, for der følger mange muligheder med. 


Vigtigt for din hjemmeside


Vi er efterhånden blevet så vant til at bruge internettet, at vi som forbrugere stiller større og større krav til virksomhedens online tilstedeværelse – herunder deres hjemmeside. De fleste undersøgelser viser, at det kun tgaer os fem sekunder at bedømme et website og belsutte os for, hvorvidt vi ønsker at blive. Lever siden ikke op til vores krav til design, navigation og mobilvenlighed, klikker vi os i stedet hen til det næste website.


Din hjemmeside skal have et design der visualiserer din virksomhed og skaber det rette førstehåndsindtryk. Et nyt website kan være altafgørende for sin virksomhed, hvis man ønsker at overleve den hårde konkurrence, som digitaliseringen og globaliseringen har bregt med sig. Selvom man har en klar ide om hvordan ens hjemmeside skal udformes, så er det vigtigt man går ind og kigger på forbrugernes krav også. En virksomhed er vigtig for viksomheden på rigtig mange fronter. En af de ting en hjemmeside gør, er at den er med til at brande virksomheden og bliver på mange måder et visitkort for virksomheden. Igennem en hjemmesiden kan man rykke alt sit salg online og helt slippe for fysiske butikker, hvis man har styr nok på teknikken. 


Online markedsføring


Et website med et godt udgangspunkt for SEO er i dag en nødvendighed. En hjemmeside er den perfekte byggeflade for en virksomhed. Teasolutions.dk kan skabe en hjemmeside med grobund for en masse andre muligheder og man vil med en funktionel hjemmeside kunne skabe muligheder på andre platforme i form af online markedsføring.


De sociale medier er et fremragende værktøj, til i første omgang at skabe en online identitet for dit brand. Sociale medier giver mulighed for at kommunikere direkte med kunderne. Noget af det vigtigste når det kommer til annoncering på sociale medier, er brugen af data. Det er ubeskriveligt vigtigt, at man sørger for at målrette sin annoncering imod den rigtige målgruppe, og endnu vigtigere er det, at man løbende kigger på det data man får ind fra sin annoncering. Google ads er også en enkelt og effektiv kanal, der giver dig mulighed for kreativt at bruge søgeord til at nå hele virksomhedens målgruppe. Alle kanaler støtter op omkring hinanden og jo bredere man befinder sig, jo større kendskabsgrad har man mulighed for at opnå fra forbrugerne.