Disse aktiviteter kan du foretage dig under lockdown

Sponsoreret

Lige for tiden er det corona-pandemien, der sætter rammerne for vores hverdag, og det har medført store forandringer for de fleste mennesker. Unge går i skole hjemmefra, og mange af deres forældre arbejder også hjemmefra. Det betyder altså, at de fleste af os lige for tiden bruger udsædvanligt mange timer inden for hjemmets fire vægge. Derfor kan det også være udfordrende hele tiden at finde på noget at lave. Du kan læse med her og få 2 gode ideer til, hvad der kan få dagene til at gå lidt hurtigere.


Youtube


Youtube er en hjemmeside, hvor alle frit kan dele videoer, se andres videoer samt kommentere og like hinandens videoer. Der findes således at hav af forskellige videoer, som du kan få mange timer til at gå med at se. Det kan f.eks. være, at du kan få gode ideer til DIY-projekter, som du kan lave derhjemme. Det kan også være, at du blot vil se videoer med din yndlings-youtuber for at få tiden til at gå. Foruden at være en underholdningsplatform i fritiden, kan Youtube faktisk også bruges i et skolemæssigt perspektiv, da du næsten kan finde information om alt på Youtube. Det kan måske være, at du er i gang med et skoleprojekt, hvor du skal fremlægge alt om Aarhus til dine klassekammerater. I den forbindelse kan du med sikkerhed finde gode videoer på Youtube omhandlende hvad Aarhus har at byde på, hvormed du kan få god inspiration til din fremlæggelse.


Streaming


Når du er derhjemme og keder dig, efter at du selvfølgelig har været ude at gå tur, ryddet op på dit værelse og haft online hjemmeundervisning, kan du med fordel ligge dig under dynen og starte på en god serie eller film. Der findes utallige forskellige streamingtjenester, hvoraf mange har en gratis prøveperiode. Det er således bare om at komme i gang, og finde netop den serie eller film, der fanger din interesse, og som du på bedste vis kan fordrive en ellers så kedelig tid med!