Disse programmer er uundværlige på kontoret

I dag tilbringer en stor del af den danske befolkning meget tid foran deres computer – både i arbejdstiden på kontoret, men også derhjemme i fritiden og på hjemmekontoret. Med andre ord er computeren blevet et uundværligt værktøj i næsten enhver sammenhæng, og mange sætter stor pris på de smarte programmer, der bidrager til at optimere og effektivisere vores tid. Vi vil i den forbindelse præsentere dig for to programmer, der hjælper dig med netop dette.


 


Først – husk at passe på din krop


Inden vi præsenterer programmerne for dig, er det vigtigt, at du passer på din krop, hvis du dagligt udfører meget stillesiddende arbejde. Du kan læse mere her om, hvordan du får en mere behagelig oplevelse ved computeren. Døjer du allerede med smerter på grund af dårlig kropsholdning og stillesiddende arbejde, så kan det måske være, at CBD-olie er en mulighed for dig.


 


Microsoft Planner


Microsoft Planner er et program, der først og fremmest krævet et relevant Office 365-abonnement til virksomheder. Dette program kan være et fremragende hjælpemiddel i en travl hverdag på kontoret. Med Microsoft Planner kan du nemlig visuelt organisere teamarbejdet på arbejdspladsen. Der er blandt andet mulighed for at se, hvem der arbejder på hvilke opgaver således at, alle i teamet hele tiden er opdateret på, hvordan løsningen af arbejdsopgaverne skrider frem.


 


SPAMfighter


SPAMfighter er et program, der næsten er uundværligt for dig, der dagligt benytter sig af sin e-mail. Selvom der findes en spam indbakke, er der alligevel nogle e-mails, der ender i hovedindbakken, som egentlig er forbeholdt vigtige e-mails. Med SPAMfighter får du et program med et antispam-filter, der sørger for at holde unødvendige e-mails væk fra din indbakke, hvilket kan være med til at optimere din tid på længere sigt.


Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til at investere i nogle nye programmer, som du kan have glæde af på kontoret.


 


En god kontorpakke


Det er helt essentielt at have en solid kontorpakke installeret på kontorets computere, og det kan være svært at vælge det rigtige. Det mest oplagte af dem er Microsoft Office. Microsoft Office har alverdens skriveprogrammer inkluderet inden for skrivning, regning, præsentation, notattagning osv. den umiddelbare ulempe ved Microsoft Office pakken er dog prisen, men der er er heldigvis andre kontorpakker, som desuden er helt gratis. LibreOffice eller OpenOffice er gode alternativer, som også inkluderer de samme former for skriveprogrammer. Derudover, så er alle programmerne aldeles samarbejdsvillige. Det vil sige, at hvis én på kontoret benytter sig af Microsoft Office, så man sagtens åbne personens filer gennem LibreOffice eller OpenOffice. Det skal dog nævnes, at en af vores favoritfunktioner ved Microsoft Office pakken er skyfunktionen, som sørger for at alle dine dokumenter bliver gemt i Skyen, så uanset hvor du er henne, så har du dine dokumenter med dig. Det betyder også at hvis der skulle ske en skade på din computer, og du ikke kan starte den igen, så har du altså stadig dine dokumenter liggende på en eksternserver. Skylagring af ens dokumenter er dog også muligt med et program som Google Drive. Google Drive er gratis at benytte, og kræver ikke installation, da det er et browserbaseret skriveværktøj. Google Drive kræver blot en e-mailadresse for at fungere, og kan let synkronisere dine dokumenter med din stationære computer, din bærbar eller din smartphone.