Download en tekst med et perfekt sprog

Sponsoreret

I dag henter vi næsten alt på nettet. Vi downloader spil, programmer, musik, film og alt muligt andet. Det er let, enkelt og billigt.


Men vidste du, at du også kan få tilsendt en korrekturlæst tekst – lige til at downloade fra din indbakke. 


Korrekturbranchen er gået online


Igennem årtier har tekstbureauer fungeret analogt, altså med papir, der sendes frem og tilbage, skyhøje priser og en vis portion sproglig hovski-snovski.


Sådan er det ikke længere. I dag er et tekstbureau som fx Opgavekorrektur digital fra den første henvendelse til sidste punktum.


Det er enkelt at bestille korrektur, oversættelse eller transskribering online, og man får opgaven tilbage i løbet af kort tid. Den lander i kundens indbakke, færdig og klar til download og brug. På websitet kan man orientere sig i priser, leveringstider og de forskellige sprog-produkter, der tilbydes. 


Optimering af webtekster


Meget af en virksomheds eksterne kommunikation sker på nettet, særligt på virksomhedens hjemmeside, hvor man både beskriver sine produkter, sin virksomhed og sine medarbejdere.


Der er mange sproglige krav til en gode webtekst.


Den skal først og fremmest være læsevenlig og interessant. Brugernes tålmodighed er lav, og der skal kun et øjebliks kedsomhed til, så klikker man videre.


En webtekst skal også være korrekt. Sproget associeres til virksomheden generelt, så et godt, sikkert og korrekt sprog vil smitte af på brugerens oplevelse af virksomheden. Man skal ikke underkende betydningen af fejl i sproget.


Slutteligt skal sproget også ”tale” til søgemaskinerne, så de prioriterer dine webtekster i søgeresultaterne. Det kræver dels, at man skriver gode og læseværdige tekster, men også, at tekster på forskellige niveauer er optimeret mod Google. 


Professionel korrektur


Et professionelt korrekturbureau som Opgavekorrektur vil kunne hjælpe dig med både at skrive dine tekster, men også at optimere de tekster, du selv skriver, så de tager sig godt ud, både for din læser og for Google.