Download sikkert overalt i landet med en 4G router og VPN

Sponsoreret

Vil du gerne kunne download sikkert og ikke være bange for at dine oplysninger bliver misbrugt eller at du bliver hacket, så er der mange muligheder for at sikre dig selv imod disse ubodne gæster. Men hvordan kan du sikre dig og derved download sikkert på nettet, så kan du bruge en 4G router og VPN til at hjælpe med bedre online sikkerhed. Men lad os kigge på hvad fordelene er ved både en 4G router og VPN udover den online sikkerhed. Hvis du i gerne vil blive klogere på internet generelt så kan du besøge mit-bredbaand.dk her hvor vi har fundet de fleste af vores oplysninger til denne artikel.


Fordele ved en 4G router


En 4G router er oplagt for dig der gerne vil downloade uden at skulle skjule din ip adresse, fordi du med en 4G router bruger 4G forbindelsen til at gå på internettet, hvilket giver dig mulighed for at få en offentlig IP adresse som skifter hver eneste gang du logger på internettet. Med en offentlig ip adresse så kan du være helt tryg ved at have din adresse osv skjult da den skifter hver eneste gang du logger af internettet igen, i modsætning til en almindelig kabelbaseret internet forbindelse, fiber osv. Du kan se nogle af de forskellige 4G routere her hvor der er en top liste med nogle af de bedste 4G routere derude.


Sikkerhed på internettet med VPN


En VPN tjeneste er noget af de bedste til at få skjult din ip adresse på internettet. En VPN står for virtuel private network og betyder helt konkret at du logger på internettet men at din forbindelse går igennem et andet netværk med en anden IP adresse. Der er altså et bindeled mellem din internetforbindelse og de hjemmesider du besøger som dine internetbesøg går igennem hvilket betyder at du får skjult din egen ip adresse og derved får vist din VPN tjenestes netværk. Du kan blive meget klogere på VPN og finde nogle af de bedste VPN tjenester her