E cigaretter er et kæmpe hit iblandt store dele af befolkningen

Sponsoreret

Vi lever i en tid hvor teknologien er på sit allerhøjeste. Vi udvikler flere og flere spændende, hjælpsomme gadgets, og det har i den grad gjort underværker for mange. En opfindelse som dog ikke er ny, men stadigvæk vokser i popularitet er e cigaretten, men hvad er det der skaber fascinationen og stigningen i salget af disse?


Forskellen på cigaretter og e cigaretter
De fleste har på nuværende tidspunkt stiftet bekendtskab med de forskellige typer af e cigaretter på den ene eller anden måde. Måske har du allerede prøvet kræfter med en, eller også har du overværet andre prøve dem eller snakke om det. Uanset hvad, så kan vi ikke benægte at en E cigaret bliver omtalt enormt meget i dagens Danmark og har gjort det længe, men hvorfor? Der er ingen der siger at e cigaretter er direkte sunde, men meget tyder på, at de er bedre for helbredet end almindelige cigaretter. I almindelige cigaretter finder du flere skadelige ting såsom nikotin, røg og tjære. Selvom nikotinen også er at finde i diverse e cigaretter, så slipper du for både røg og tjære, som er noget af det der i den grad sætter sig i lungerne. Med en e cigaret er det damp du inhalerer i stedet for, og det kan altså gøre en kæmpe forskel på dine lunger og dit helbred. Som nævnt, så er det ikke fordi at e cigaretter er direkte sunde for os, da de færreste ting som vi ryger og inhalerer er det, men det er et potentielt sundere alternativ, som kan hjælpe rygestoppet hurtigere på vej.


Stigende popularitet iblandt de unge
Uanset hvordan vi vender og drejer den, så er e cigaretter et kæmpe hit iblandt befolkningen, især hos de unge. Det er der mange grunde til, men de primære årsager er at der er massevis af forskellige smagsvarianter og du kan have e cigaretten med rundt og ryge på den, fordi der oftest ikke er forbud på samme måde som med almindelige cigaretter. Den ubehagelige lugt af cigaretter sætter sig heller ikke i dit tøj på samme måde som ved almindelige cigaretter, og det er en klar fordel for mange, ikke kun dem der ryger, men også dem der skal være i nærheden af rygerne. Der er en tydelig stigning i popularitet hos e cigaretterne, og det er med stor sandsynlighed fordi at du kan finde en e cigaret som passer til lige dig og dine behov. Der er så mange forskellige muligheder at vælge imellem, og hvis det på nogen måde kan gøre tingene lettere for dig ved f.eks. at få dig helt til at stoppe med at ryge på sigt, så må du overveje om det er det værd.