En rigtig nørd skal have en juletrøje – Sådan finder du den flotteste juletrøje

Sponsoreret

Der er ingen tvivl om at julen er en hyggelig højtid for de fleste, og det betyder også at der er nogle traditioner som mange vælger at holde fast ved, år efter år. Julepynten fra bedste og oldeforældrene, juletræet som står i stuen. Men en ting som er begyndt at vinde frem er også en juletrøje som især dem med lidt sjov og ballade syntes er interessante og sjove. Men hvordan finder du den flotteste juletrøje? Det kigger vi nærmere på her.


Årets juletrøje


Der er som sagt flere og flere der begynder at gå med en juletrøje op til juleaften, og der er sågar kommet en højtid som hedder ’’Ugly christmas sweater’’ som kommer sig af at vi kender de gamle og grimme juletrøjer som er kendt fra filmene, hvor bedstemor har lavet en julesweater som både er grimme og kradser, til deres børn og børnebørn. Men i dag er de faktisk blevet flotte og behagelige at have på. Der er mange steder hvor du kan købe en juletrøje til mænd og kvinder som matcher og er smarte at se på.


Hvornår går man med juletrøjer?


Det giver næsten sig selv at man går med juletrøjer i julen. Men hvornår starter man og hvornår slutter man? Man starter med at gå med en juletrøje fra d. 1 december og til og med d. 2 juledag. Men hvis du skal til julefrokost med arbejdet inden december, så er det også ganske fint at gå med sin juletrøje eller blot sit juletøj til den, selvom det ikke nødvendigvis er blevet december endnu. Når du rammer d. 2 juledag, så er der ingen tvivl om at du bør gemme juletrøjen væk og vente med at bruge den til næste år.


Hvordan finder man den flotteste juletrøje?


Når du skal på jagt efter en juletrøje, så bør du holde øje med om kvaliteten er iorden. Du bør altid kun købe fra en forhandler som du stoler på, så hvis du overvejer at bestille direkte fra Kina, så vil jeg anbefale dig at lade være. Gør dig selv en tjeneste og undersøg hvilke steder der har gode anmeldelser, som gerne er i Danmark, hvor du også kan bytte den let hvis den ikke lige er din størrelse.