En tandlæge er det menneskelige antivirusprogram

Hvornår har din computer sidst fået et servicecheck eller et eftersyn og er blevet tjekket for virus?


Det er ikke noget man tænker over hver dag, hvis ikke man har et automatisk antivirusprogram installeret. Derfor er du også mere udsat for at få virus hvis du ikke laver et tjek jævnligt.


Det er det samme med dine tænder. Hvis du ikke får et tandeftersyn jævnligt, så risikere du at alt det søde stads, du har spist, sætter sig fast i dine tænder og korroderer dem, så du virkelig får brug for at gå til tandlæge.


 


Tandlæger er lidt ligesom antivirusprogrammer, der virkelig rydder stort op. Det kan godt være at du børster tænder med en anbefalet tandpasta, hver morgen og aften, men hvis du ikke får det store tandlægetjek en gang imellem, så kan du godt forvente at skulle skifte noget af gebisset ud på et tidspunkt.


 


Forskellen på en tandlæge og et virusprogram er dog også at du kan sidde derhjemme foran computeren med en kop kaffe eller lave noget andet, mens computeren bliver renset for virus. Skal du til tandlægen er det de færreste billige tandlæger der tager ud af huset, da man aldrig ved hvilke problemer man støder ind i og de skal have det rette værktøj til at hjælpe dig. Det kan endnu ikke downloades, så du er nødt til selv at komme ud af døren og hen i tandlægestolen.


 


Derfor er det altid smartest hvis din tandlæge ligger i nærheden af hvor du selv bor. Eller tæt på din arbejdsplads. Arbejder du for eksempel hos Widex A/S eller Missionpharma A/S, så burde det være nemt at finde en billig tandlæge i Farum og Farum midtpunkt.


Det vigtigste er i hvert fald at du husker at tage til tandlægen jævnligt og så kan det godt være du har en tandlæge i Farum. Bare du kan møde på arbejde hver dag med et godt smil.