Er det tid til et gaming room i huset?

Kan du huske dengang der var en spillearkade, hvor man gik hen for at spille computerspil eller flippermaskine? Kunne det ikke være fedt hvis man kunne give sine børn lidt af den samme følelse for hvad det at spille computerspil var dengang? Hvis drengeværelset alligevel altid er fyldt med computere og iPads og det er som om de lever i deres helt egen verden når de går derind, så er der ikke langt fra deres virkelighed til den fantasiverden man kan skabe ved at ændre lidt på udseendet i rummet.


 


Hvad tror du de ville sige til, hvis du havde tapetseret hele værelset med fototapet og wallstickers af Star Wars figurer eller Avengers? Det vil nok skabe nogle populære fødselsdagsfester når børnetapetet bliver erstattet af sådan en kæmpe fotostat, som fylder en hel væg og gør rummet mere levende.


 


Der er noget særligt over et gaming room. Et sted hvor drenge kan være drenge og mænd kan være mænd. Det ses igen og igen i diverse amerikanske serier at mændene har noget særligt sammen når de har et rum med spil at være sammen om. Chandler og Joey fra Friends, Beavis and Butthead og så videre.


 


Et gaming room skal være fyldt med store skærme, bordfodbold og et køleskab med cola. Belysningen skal være dæmpet, så det kun er skærmen der er i fokus. Derfor kan det virke lidt småt eller indelukket. Men hvis man tilføjer rummet en rulle tapet med spillemotiver så er den helt hjemme. Det eneste der ikke lige passer ned i et gaming room er tapet fra Ferm Living. Det kan konen så få ind på soveværelset eller i stuen i stedet. Der passer det også meget bedre med blomster, mønstre og tern og striber i sort og hvid.


 


Held og lykke med den nye titel som konge over gaming roomet. Måske vil du få et lille flashback til da du selv sad i TurboOutrun bilen eller skød på diverse monstre der kom imod dig.