Få gode ideer til dit hus gennem spil og leg

Sponsoreret

Ønsker du at bygge hus eller totalrenovere det du ejer i forvejen? Så ved du også, at kreativiteten hurtigt kan slippe op, når du skal komme op med noget. Måske du har haft nogle bestemte boligdrømme siden du var helt lille, men har svært ved at få det til at stemme overens med de boliger du ser i virkeligheden? Så kan det være en god ide at slippe tøjlerne fri ved at spille og lege dig frem til kreativitet. Læs hvordan herunder.


1.      Download et bygge-spil


Første skridt på vejen er, hvordan selve huset skal se ud. De fleste har en god fornemmelse af, hvordan de har lyst til at indrette sig, men facaden er en helt anden snak. Download derfor et byggespil, hvor du får mulighed for at bruge ubegrænset af materialer og kvadratmeter. Måske dine drømme er urealistiske, men det kan føre dig på sporet af, hvilke drømme du har og, hvordan du i virkeligheden ville ønske at netop dit hus så ud. Det er ligeledes nemt i et spil at ændre og skifte ud som det passer dig. Måske du har sat en bestemt type vinduer i dit hus, men finder ud af, at du ønsker flotte stringente dannebrogsvinduer i stedet – så er det langt nemmere at skifte ud i spillet end at du står og fortryder i virkeligheden og dermed mister en masse penge.


2.      Download et indretningspil


Hvis du er kvinde, så har du uden tvivl brugt mange af dine timer i ungdommen på at spille det populære spil, Sims. Her laver du din egen familie, bygger dit eget hus og indretter det ligeledes. Det er en god øvebane, hvor der er plads til at skifte mening undervejs. Du kan prøve forskellige slags gulve, vægfarver og møbler. Selvom det er et spil, så det muligvis også give dig en fornemmelse af, hvilke farver der passer sammen eller hvilke møbler, der får et rum til at se større og lysere ud. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan tage med dig ind i det virkelige liv.


3.      Tag dine ideer med til tegnebrættet


Det kan muligvis føles barnligt og urealistisk, at vise dine virtuelle boligdrømme frem til fagfolkene. Alligevel skal du gøre det. Du har fundet ud af, hvad du ønsker og, hvad du synes er flot. Måske det ikke kan lade sig gøre logistisk eller økonomisk, som du selv havde ønsket. Alligevel er det ikke spildt. Benytter du disse spil til at vise frem, så kan de fagfolk, som du arbejder sammen med få en ide om, hvilke materialer du vil kunne lide, eller hvilke alternativer der vil passe godt til netop dine ønsker. Frygt derfor ej – de vil elske din kreativitet.