Få styr på dine regnskaber med et bogføringssystem

Annonce:


Er du træt af kedeligt bogføringsarbejde som momsregnskab? Som virksomhedsejer er der masser af poster at udfylde og hvis du synes at bogføringstjansen er drøv og kedelig, så få et regnskabsprogram til at hjælpe dig med pligten. På den måde kan du være sikker på at det bliver gjort ordentligt, mens du kan få mere tid til andre ting som du hellere vil bruge din tid på. 


 


Som virksomhedsejer er der aldrig en dag stille. Der er altid noget at lave, forbedre eller ændre på og derfor behøver du ikke spilde din tid på at lave kedelig bogføring. Vidste du at du slet ikke behøver at ansætte en revisor til at gøre arbejdet for dig. Regnskabsprogrammer.dk gør det nemt for dig at finde et regnskabsprogram der passer perfekt til dig, din virksomhed og de opgaver du vil slippe for. 


 


Desuden er det et krav for virksomheder at der bogføres, så der er desværre ingen vej udenom. Hvis du som mange andre virksomhedsejere, hellere vil bruge tiden på mere spændende ting end bogføring, så kan du få et regneprogram til at gøre det for dig. Der findes mange forskellige programmer og du kan blandt andet læse en artikel om billy vs dinero, på regnskaber.dk. 


 


Hvad skal du vælge? 


Når du så dykker ned i regnskabsprogrammernes verden, og måske ikke har så meget forstand på bogføring selv kan det være svært at vide præcis hvad du har brug for, og hvad de forskellige programmer kan gøre for dig. Et regnskabsprogram kan hjælpe dig til at holde styr på alle de ting man skal indskrive i et regnskab. 


 


Det vil altså sige at du kan bruge regnskabsprogrammet, til at hjælpe dig med at holde styr på ting som, udgifter, indtægter (salg), resultat (overskud) og SKAT. Det er nemlig sådan at man i et regnskab skal indskrive alle de udgifter og indtægter, og oveni notere både indgående og udgående moms. Det kan godt være lidt et projekt at holde styr på. Og så kan det være godt at have et super godt regnskabsprogram til at hjælpe dig med at holde styr på sagerne. Her kan du få lidt hjælp til det bedste bogføringsprogram


 


Billy eller dinero


Billy og dinero er to af de mest populære regnskabsprogrammer. De to programmer har en masse ting til fælles, men også nogle områder hvor de adskiller sig fra hinanden. Her kan du læse lidt om hvad de forskellige programmer kan. Du kan hos begge programmer vælge en gratis version, og så kan du også vælge at opgradere til en betalt/pro version. 


 


Af ligheder hos de to programmer, i den gratis version, er det blandt andet sådan at de begge har, nem bogføring af bilag, nem fakturering, overblik over momsregnskab, grafisk overblik over udgifter, indtægter og resultat samt adgang til chatsupport. Som der oftest er med gratisversioner, er der nogle ting som er begrænsede. Men det kan stadig ses at begge programmer kan rigtig meget af det samme. Vælger du en betalt version kan du blandt andet få, smarte hjælpeværktøjer til bogføring, automatisk opkrævning af abonnement fra kunder og backup bilag i Dropbox, og mange andre ting.