Find de billigste flybilletter med ny smart app og disse 3 råd

Sponsoreret

Annonce


Flere og flere rejser ofte, og de fleste har i hvert fald én eller to rejser planlagt om året. Dette er særligt fordi, at mange elsker friheden ved at rejse, fordi man oplever noget nyt, og kommer lidt væk fra hverdagen. Selvom det er blevet billigere at rejse, kan det stadig være dyrt, især efter at alle ens hverdagsomkostninger er blevet betalt. Er du en af dem, som elsker at rejse, og dermed gerne vil finde billigere flybilletter? Så læs med.


 


Spar tid og penge ved at bruge en søgemaskine


Rejsesøgemaskiner er en god ting at bruge, fordi de sammenligner priser på flybilletter fra de fleste selskaber på blot én søgning. Travelmarkets app kan varmt anbefales, da den gøre lidt præcis dette, og du har derfor med denne app altid alle rejser lige ved hånden. Hent app til Android her eller hent app til iPhone her 


 


Bestil dine flybilletter i god tid


Det kan normalvis ikke betale sig at vente med at købe flybilletter til sidste øjeblik, da de billigste billetter oftest sælges først. Derfor bliver flybilletterne kun dyrere og dyrere jo længere, du venter med at bestille dem. Denne tendens ses oftest indenfor den sidste måned op til afrejse, da efterspørgslen ses størst her, og derfor er det således en rigtig god ide at bestille din rejse, så snart du ved, at du skal afsted.


 


Rejs på bestemte dage og tidspunkter


Hvilken dag, du vælger at rejse, har også rigtigt meget at sige. Flere undersøgelser viser nemlig, at det er billigst at rejse på tirsdage eller onsdage, og at man derudover skal forsøge at undgå at rejse om fredagen eller søndagen. Der kan derfor være en del penge at spare, hvis du overvejer at rejse på hverdage. Derudover viser undersøgelser også, at det ofte er de meget sene eller tidlige afgange, som er billige, da der oftest ikke er den største efterspørgsel på netop disse tidspunkter. Hent din app og find de bedste flybilletter på farten med mobilen.