Find din nye hobby via menneskets bedste ven computeren

Der er mange måder at bruge en computer på i dag. Den er menneskets bedste ven netop pga. dens mange funktioner. Computeren bruger vi til at læse nyheder og artikler på, søge på Google efter hvilke sygdomme vi nu har fået, skrive noter på til studiet, lave eksamensopgaver eller opgaver til arbejdet, tjekke SKAT eller e-boks, og meget mere. For mange er computeren dog også blevet et redskab til en hobby eller livsstil, der kun kan udføres via computeren.


CS:GO


CS:GO er forkortelsen for Counter Strike: Global Offensive, og er et skydespil, hvor man skal skyde fjenderne. CS:GO er for mange dog ikke bare et skydespil man spiller engang imellem, men nærmere en hobby eller en livsstil, hvor man konkurrerer på højt plan mod andre i det, der kaldes E-sport. E-sport bliver mere og mere populært og er efterhånden blevet en anerkendt form for sport, hvor turneringerne bliver vist i TV og præmierne også bliver større og større. Det er især populært i Danmark, som faktisk ligger i top 3 af de bedste spillere i E-sport. Bliv bedre til CS:GO hos Tricked Esport, så du også kan være med i turneringer.  


Blog


Hvis du er typen, der både har evnerne til at skrive en god tekst og sætte en hjemmeside sammen på en pæn måde, kan det være at du har en blogger i maven. Man kan blogge om mange forskellige ting, og man behøver ikke nødvendigvis at dele alt om sit private liv. Det kan være, at du gerne vil dele din passion om computerspil med andre og dit fokus på bloggen derfor udelukkende er på dette emne. På den måde kan du både udfolde dine evner i at skrive, lave en æstetisk flot hjemmeside og skrive om det, du interesserer dig for. Mange kombinerer det at have en blog med også at være YouTuber, for at få mere succes med det, da det når ud til et bredere publikum.


Læs flere nyheder her.


YouTube


Der findes i dag en del YouTubere, som det lidt klodset kaldes. YouTubere laver videoklip af høj kvalitet på deres Mac computere, hvor der er et indbygget program til at kunne lave professionelle videoer. Det kan være en sjov hobby, hvis man er teknisk anlagt, er vild med at lave videoer og at være på. Ligesom med blogging kan man vælge at have ét fokus, som at anmelde computerspil eller forklare hvordan nogle avancerede programmer som Photoshop virker. Mange YouTubere laver dog gerne nogle forskelligartede videoer, hvor de i én video anmelder et produkt, mens man i en anden video kan følge med i deres træningsrutiner. Hvis man ønsker at få succes med at være YouTuber skal man især overveje, hvad man gerne vil snakke om og skrive en masse idéer ned på forhånd, så man ikke bliver idéforladt undervejs. Det er en god idé, at være så original som muligt, så man ikke bliver sat i kategorien som værende blot ’endnu en YouTuber’, men i stedet får sig et navn.