Find musikken til festen

Har du downloaded en masse musik til computeren for at gøre klar til den næste fest? Og har du fundet temaet for festen? Der findes jo masser af temafester, hvor man kan klæde sig ud og ligne sit idol eller en anden fra en bestemt tidsperiode.


 


Det behøver ikke kun at være til fastelavn eller halloween du klæder dig ud. Nogle gange kan det være ganske underholdende at lave en klæd-ud-fest eller et arrangement, hvor der er en dresscode.


 


Der er noget særligt over en fest, hvor alle har gjort noget ud af at klæde sig ud. Det kan være at der er et tema for et bestemt årstal, som 50’erne, så den ene halvdel kommer udklædt som John Travolta fra og den anden halvdel som Olivia Newton-John fra Grease.


Det kunne også være at der var et særligt Sci-fi tema som The Matrix, Star Wars eller måske Avatar.


 


Det ligger dybt i os at klæde os ud for andre. Det er det samme vi gør når vi skal i byen. Vi klæder os ud eller dresser up, som vi kalder det. Vi har bare valgt at der er en bestemt måde man ser godt ud på, der lever op til vores idealer. Hvis det er en fest på kontoret, hvor I skal klæde jer ud, så pas på ikke at blande hverdag og fest for meget. Det kan hurtigt blive lummert, hvis den nye praktikant er klædt ud som en sød sekretær. Så giver det alt for mange associationer til Fifty Shades og det kan vi jo ikke have på kontoret.


 


Havde du fundet musikken? Det kan godt være at det er hyggeligt nok med en iPhone der er sat til anlægget og forbundet med Spotify eller Youtube, men det giver ikke helt det samme som et live band eller en festmusiker. En festmusiker kan også interagere med publikum og sætte mere gang i festen, hvilket en iPhone ikke kan. Det bliver også meget mere personligt og levende. Skab fest og ballade med en Elvistype til en 50’er fest og hold den autentisk eller book en jukebox, et mobil diskotek eller en DJ i stedet for.


 


Hvis det er til et bryllup du skal arrangere musikken til, så kan det være meget godt med et helt liveband, som kan spille lige hvad du har lyst til at høre. Der er ikke noget så varmt og behageligt at høre på som et liveband, fremfor det mere kliniske og velproducerede lyd der kommer ud af din telefon fra Spotify.