Find trylleri til konfirmanden online!

I står sikkert og skal holde konfirmation til jeres store søn eller datter i februar, marts eller april måned, og der er selvfølgelig en masse forberedelser, der skal være styr på, når man vil sikre sig, at konfirmanden, og de resterende gæster til den store fest, får sig en på opleveren, og går hjem med følelsen af at det var en uforglemmelig fest, som vil blive husket tilbage på som et dyrebart og kært minde lang tid frem. Hvis man vil sørge for dette, er der selvfølgelig et hav af ting, som skal spille, og desuden sidde lige i skabet. En af de vigtigste ting er, at der er god underholdning til festen. Her er der mange forskellige muligheder at gøre. Til de fleste fester, vil der være mange forskellige lege, taler og andre sjove indslag som sange osv. Og det er da også altid en god og sjov ide at lave nogle lege, som får konfirmanden op fra stolen og op på gulvet, så han eller hun kommer en smule på slap line foran store grin og fornøjelse for de andre gæster. Man skal selvfølgelig passe på at man ikke gør konfirmanden alt for pinligt berørt, og derfor er det også vigtigt at man blandet festen med noget underholdning, hvor konfirmand såvel som resten af gæsterne blot kan læne sig langt tilbage i stolen, slappe af og få lov at grine og hygge sig.


 


Hvilke indslag skal man vælge?


Vi vil her komme med et forslag til konfirmations underholdningen, som altid passer rigtig godt ind i rammerne for konfirmationen, og som altid vil falde i rigtig god jord hos konfirmanden. Der er ingen tvivl om at hvis man vælger at hyre eller booke en professionel tryllekunstner, så vil man give konfirmanden en magisk oplevelse, som med garanti vil blive husket som en af de aller bedste gaver til konfirmationen. På tryllekunstner booking kan man få en tryllekunstner ud til sit næste event, i dette tilfælde til sin konfirmationsfest. Der er rigtig mange forskellige tryllekunstnere man kan vælge, og fælles er at alle kan være med til at give konfirmand og gæster en visuel og utrolig oplevelse. Uanset hvor man befinder sig i landet kan man snildt finde en tryllekunstner, som kan komme ud til netop sit arrangement, og der er ingen tvivl om at det vil gå rent ind hos den heldige konfirmand. Tryllekunstneren kan desuden sørge for at konfirmanden kommer i centrum og bliver omdrejningspunktet på en naturlig og kreativ måde, ved at få blandet forskellige sjove og måske lidt pinlige oplysninger ind i showet. Tryllekunstneren kan optræde med alle mulige rekvisitter, og det er altid noget, der kan få publikum til at tabe både mund og kæbe når der begynder at ske umulige magiske effekter med bl.a. kort, mønter, ting begynder at svæve, kort bytter plads, det valgte kort dukker op i appelsiner eller aflåste bokse, der er har været i syne hele tiden.


 


Hvornår skal man ligge trylleshowet?


Næste spørgsmål melder sig derefter, da man skal finde ud af hvornår trylleshowet skal ligge på dagen. Der er mange muligheder og der er intet tidspunkt der er bedre end andre, det kommer som regel an på, hvornår og hvordan ens konfirmation er sammensat og hvornår maden kommer og hvilket catering firma man har til at stå for maden, eller om man selv klarer det. Trylleshowet kan både ligge først på dagen før maden kommer på bordet eller det kan ligge mellem hovedret og dessert. Det er en smagssag, og det kan altid sættes sammen, så det passer bedst til jeres konfirmation. På samme side kan man finde sektionen hvor man kan leje en utrolig tryllekunstner til konfirmationen som vil kunne være med til at gøre dagen super sjov og til et sidestykke uden lige for konfirmanden.