Fjern DRM beskyttelse fra sange med Soundtaxi

DRM står for "digital rights management", som på dansk kunne kaldes "forvaltning af digitale rettigheder". DRM beskyttelsen er lavet for at kontrollere udbredelsen og beskytte sange samt video-klip, som f.eks. er købt via iTunes, Napster, Yahoo, MSN Music eller lignende.
DRM beskyttelsen bliver indlagt i købte sange og videoer fra bl.a. overnstående services for at begrænse adgangen og brugen af filen. F.eks. kan du ikke kopiere filen, konvertere den og distribuere den når den er beskyttet af DRM. Rent praktisk gør det at du ikke kan flytte filen mellem forskellige typer af medieafspillere (iPod, Mp3 afspillere og mobiltelefoner f.eks.).

Soundtaxi


Soundtaxi er et populært program, som ganske let fjerner DRM beskyttelsen fra lyd -og videofiler. Dermed kan du omdanne disse filer til andre typer (som Mp3, AAC og WAV) og afspille dem på flere typer af medie-afspillere.
Ikke alene fjerner Soundtaxi DRM beskyttelsen, programmet laver også medie-filen om for dig, så den kan afspilles på CD afspillere, iPods, iPhones, Zunes, mobiltelefoner, eksterne harddiske og selvfølgelig på almindelige flash MP3 -og MP4-afspillere.
Soundtaxi understøtter
SoundTaxi understøtter formaterne Mp3, WAV og M4A (MPEG4 ACC) som output format til lyd-filer. Mp3 formatet er universelt understøttet af alle HDD og flash afspillere fra f.eks. Apple, Sony, iriver, SanDisk, Creative, Cowon, Samsung, Philips o.l. M4A er et format som iPods og iPhones benytter sig af og WAV filer benyttes til at brænde almindelige CD'er til CD afspilleren med.

Hvordan fjernes DRM med Soundtaxi?


Du kan vælge det ønskede output-format i Soundtaxis indstillinger, som du finder i dropdown-menuen kaldet "Encoder for audio files". Det er også muligt at vælge output-kvaliteten (bedre kvalitet på lyden eller en mindre størrelse på output-filen) i Soundtaxis indstillinger.
For at konvertere de ønskede filer skal du nu klikke på "Add files" knappen, som findes i Soundtaxis vindue. Herefter skal du simpelthen bare vælge de filer, som du ønsker at konvertere (fjerne DRM beskyttelsen på).
Du kan også vælge at bruge funktionen "drag-n-drop" når du vil konvertere filer. Vælger du dette skal du istedet for ovenstående blot trække de filer, som du ønsker konverteret ind i Soundtaxis vindue. Soundtaxi vil nu automatisk konvertere de ønskede filer og gemme de konverterede filer i den output mappe, som er specificeret i Soundtaxis indstillinger.
Skulle din medie-fil indeholde information om kunsterens navn, album navn, sang navn, genre eller år vil dette blive gemt i de konverterede filer også.
Mere er der ikke i det. Nu kan du let fjerne DRM beskyttelsen og nyde din indkøbte musik på lige den afspiller du ønsker. God fornøjelse.
Du kan downloade Soundtaxi gratis ved at klikke her