Flyt bare og lad verden være din online arbejdsplads

Det er blevet meget almindeligt at kunne arbejde hjemmefra. Det er også blevet mere almindeligt at flytte rundt fra sted til sted og tage sin arbejdsplads med. Men hvor finder man alle disse steder man kan flytte hen? Hvis du bare skal flytte lidt rundt i Danmark, så er Homeconnector.dk et rigtig godt sted at starte. Her kan du finde lejligheder i hele Danmark, som er indflytningsklar og hvor du ikke behøver bo mere end 1-3 år. Det er som oftest folk der udlejer deres hus i en periode, fordi de selv rejser væk og bosætter sig et andet sted.


 


Måske er du en af dem der pendler meget til arbejde og I har ikke fundet huset I gerne vil bo i endnu tæt på din arbejdsplads. Så kan I jo meget vel flytte ind i et hus i en periode indtil I har fundet det rette sted. Nogle steder er det firmaerne selv der lejer husene, så deres medarbejdere kan komme tættere på arbejdspladsen og have hele familien med, så der ikke er så meget transporttid. På Homeconnector.dk er der også udlejning af lejlighed til firmaer, så fortæl eventuelt din arbejdsgiver om det, så I kan finde en god løsning.


 


Er du udlejer, så kan du selvfølgelig udleje din lejlighed gennem Homeconnector.dk


Homeconnector er for udlejere, hvad hostingservices er for online webservicebureauer og domænesælgere. En fast leje i indtægt hvert år med minimal risiko, da familierne der skal bo der bliver screenet. Alt bliver klaret for dig fra du vælger at fremleje din bolig til du flytter ind igen, så du behøver ikke at tænke på noget i løbet af hele udlejningsperioden. Det er en fordel fordi du ikke behøver sætte den til fremleje på en tilfældig side, hvor du selv skal stå for det hele og du ikke har nogen til at tage sig af betalingen, hvis den ikke bliver betalt.


 


Udlej lejlighed gennem Homeconnector.dk og føl dig fri.