Fortnite: Sommer event med forlystelser, koncerter, med mere

Fortnites sidste store opdatering af historien kom til platformen d. 04. juni 2022. I live eventet, som blev givet navnet ‘COLLISION’, skulle spillere gruppere sig med andre spillere, mens de styrede en mekanisk bjørn, som de skulle bruge til at nedlægge fjenderne i afslutningen af kapitlet om the Zero Point. 


Efter at have kæmpet sig vej ind til nexusets centrum så spillerne diverse små easter eggs, som kan være med til at give et fingerpeg omkring spillets fremtidige kollaborationer. Blandt andet lavede Darth Vader en lille cameo, hvor han udtalte en af sine ikoniske linjer. Efter at have skudt kernen ned inde fra maskinrummet bliver spilleren, Jones og the Resistance skudt ud af rummet og bliver derefter overladt til at svæve ned gennem skyerne. 


Krigen der har hersket i Fortnite over de sidste par måneder er endelig nået sit klimaks og historien kan derfor lukkes af. Efter live eventet kunne spillere se en glødende svamp på deres skærm, som lyste op i takt med den trancelignende musik i baggrunden. Efterkrigstiden er skudt i gang. Efter krig kommer inspiration og liv


Fortnites spillerbase har endnu engang reddet både sig selv og planeten fra komplet udryddelse - og det bør fejres. Derfor er den nyeste sæson af Fortnite også centreret rundt om emner såsom fest, fejring, afslapning, glæde og luksus. Dette er gjort for at få sæsonerne til at adskille sig så meget som overhovedet muligt - efter mørket som krigen bragte over spillet er det nu på tide for spillerne at finde tilbage til Fortnites kerneværdi, hvilket er at hygge sig med sine venner og at fordybe sig i et sjovt spil. 


 


Det nye Battle Pass i Kapitel 3 Sæson 3


Denne sæsons første Battle Pass er også langt mere æstetisk baseret end sidste sæsons Battle Pass, som centrerede sig om et Marvel samarbejde med diverse superhelte (bl.a. Spiderman, the Scarlet Witch og Dr Strange). Denne gang kan spillere se frem til et Battle Pass fuld af modefænomener og sommer inspireret påklædning. 


Selvfølgelig slipper spillere heller ikke for at få et par ikoniske samarbejdspartnere med i deres Battle Pass - og det er her, at live eventet kommer tilbage igen. Epic Games har nemlig valgt at samarbejde med LucasFilm, og spillere kan derfor se frem til skins, våben og gliders, som er inspireret af nogle af dette filmstudies mest ikoniske karakterer. Du kan blandt andet få et Darth Vader skin eller klæde dig ud som Indiana Jones, med dertilhørende skattejæger gear. Eller hvad med at glide ned fra skyerne på en af Star Wars’ ikoniske grå dronefly eller hvad med at slå sten, træer eller bygninger i stykker med et egyptisk inspireret artefakt fra en af Jones’ mange skattejagte? Og meget, meget mere


VIBIN’, som den nye sæson bliver kaldt, tilbyder en masse nyt for spillere, lige fra områder fyldt med kæmpe svampe, man kan hoppe rundt på, store strandområder fyldt med badedyr og parasoller til det mystiske, lysende træ og bjerget, som er blevet lavet om til en futuristisk forlystelsespark. Sommeren bliver sjov i Fortnites nyeste sæson - og vi er sikre på, at du nok skal få en masse godt ud af sæsonen, ligegyldigt om du vil slikke sol ved vandet eller skyde modspillere mens du flyver rundt om forlystelses bjerget. Alt i alt, er Fortnites nye, gratis opdatering en vibe; en sommervibe, for at være helt præcis.