Gode råd og IT-løsninger til din virksomhed

Sponsoreret

Vi lever i 2019, og der findes så mange teknologiske værktøjer derude. Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige IT-løsninger der findes og hvad der er bedst til lige præcis din virksomhed. Vi vil i denne ’mini-guide’ præsentære dig for nogle af de løsninger som er en ’must have’ for dig og din virksomhed.


 


Vælg det rigtige ERP-system


Et ERP-system, er et softwareprogram, som hjælper dig med at håndtere størstedelen af din virksomheds funktionelle områder. ERP-system står for Enterprise Ressource Planning System. Et ERP-system hjælper altså dig med at kombinere alle dine virksomheds funktioner, så som salg, indkøb, ordrebehandling, lagerstyring, økonomisystem og meget mere…


 


Microsoft Dynamics 365


Der findes tusindvis af ERP-systemer i 2019, men en af de bedste er helt klart Microsofts eget system, nemlig ’Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations’.


Microsoft Dynamics 365 bruger en banebrydende teknologi og giver dig muligheden for at designe din helt egen ERP-løsning, så det passer perfekt til din virksomhed. Derudover, er det er også 100% cloud-baseret, hvilket giver både dig og dine kunder en lang række fordele.


Klik her for at læse mere og høre om hvilke muligheder din virksomhed kan bruge Dynamics 365 til.


 


Høj sikkerhed gør at i sover trygt om natten


En af de mange ting du i 2019 bliver nød til at tænke på, er sikkerheden af dine data. Dette hjælper Dynamics 365 dig med, da hele løsningen ligger i kæmpe koncernen Microsofts eget datacenter. Det betyder altså at Microsoft ’hoster’ din applikation, hvilket gør at du ikke behøver tænke på dyre servere eller back-up.


Dette hjælper dig med at optimere din sikkerhed at både dine data og de vigtige krav som følger med i de nye GDPR-foranstaltninger omkring følsomme data.


 


Godt internet er en selvfølge


Sidst men ikke mindst, skal du selvfølgelig have en god og stabil internetforbindelse. Kender vi ikke alle sammen det med at nettet crasher, eller der bare er for langsomt? Det går simpelthen ikke i en virksomhed, og kan faktisk koste dig mange penge hvis dine medarbejdere ender med at sidde og vente på at nettet loader hver dag. I dag behøver du faktisk ikke at betale det hvide ud af øjnene for godt internet.


Det kan altid være en fordel for dig at sammenligne både priser og hastigheder fra flere forskellige udbydere, for at sikre dig for at du har den bedste løsning til den bedste pris.


Du kan se hvor du kan få de billigste priser og det hurtigste internet på internetpriser.dk


 


Din virksomheds kommunikation er også vigtigt


Hvis det hele ikke skal handle om IT-løsninger, er det er også vigtigt at du har styr på, hvordan din virksomhed bruger kommunikation. Når din virksomhed kommunikerer jeres budskaber, er det vigtig at i har en indsigt i jeres målgruppes menneskelige adfærd.


Hvis jeres virksomhed tager udgangspunkt i hvilke mennesker i kommunikere til, når i deler jeres budskaber, er der en meget større chance for at de faktisk lytter efter. De bedste resultater opstår nemlig når i kombinerer det rigtige publikum med det helt rigtige indhold.


 


Spørg om hjælp, sådan skaber du resultater


Wearebro.dk er nogle af de bedste i branchen når det kommer til at hjælpe din virksomhed med alt inden for kommunikation, organisationsudvikling og adfærdsdesign. De har brugt over 20 år på at blive de bedste inden for alle disse problemstillinger.


Forhåbentlig kan du bruge nogle af alle disse gode råd, som vi har fundet frem til. Husk at det altid kan hjælpe dig eller din virksomhed at tage en snak med nogle eksperter inden for det område i nu måtte have brug for hjælp.