Godt software, der får din PC til at køre som en ny!

REGISTRY REVIVERRegistry Reviver er et avanceret værktøj til rensning af registringsdatabaser. Hermed hjælper programmet dig med at rense, reparere og optimere din PC. Dette minimerer også frysninger og crashes. Med Registry Reviver vil du opleve en øjeblikkelig forbedring af din PC's ydelse og stabilitet.
Læs mere her...


Funktioner og fordele:

  • Forbedrer din computers ydelse. Umiddelbart efter en kørsel med Registry Reviver vil du opleve en kontant forbedring af din PC's ydelse og stabilitet.

  • Forhindrer din PC i at fryse og gør den mere stabil. Ved at bruge Registry Reviver jævntligt kan du sørge for at din computer kommer med fejl og advarsler så ofte

  • Du behøver ikke være en haj til IT. Det kræver en del, at rette registrerings-fejl manuelt. Dette program gør det let, automatisk og sikker for dig.

  • Ret fejl med ét klik Stop frustrationen ved en langsom PC, som ofte fryser med bare et enkelt klik i Registry Reviver.Genskab din computers fulde ydelse ved at lade Registry Reviver gøre rent i din PC's registreringsdatabase!
Prøv det gratis her


DRIVER REVIVERDriver Reviver er et program, som skal prøves. Det opdaterer din computers drivers automatisk via dets avancerede driver-scannings teknologi og den store database over drivers, som står programmet til rådighed. Det hele styres via programmets overskuelige og brugervenlige interface, som selv nye computerbrugere vil kunne finde ud af. Driver Reviver opdaterer din PC's drivers hurtigt og let. Men programmet sørger også for, at opdatere programmer på din PC og har dermed en fordel i forhold til konkurrende programmer, der kun opdaterer drivers. Dette medfører en hurtigere computer, der lader dig bruge samtlige funktioner dit hardware og programmer måtte tilbyde i deres nyeste versioner. Læs mere her...


Funktioner og fordele:

  • Sikrer at alt dit hardware yder mest muligt og med alle dets funktioner til din rådighed. Har du ikke de nyeste drivers installeret så kører dit hardware ikke optimalt og de seneste tilføjelser af funktioner samt rettelser af fejl går du glip af. Ikke mindst kan du gå glip af helt nye funktioner, som somme tider er inkluderet i nye drivers.

  • Sparer dig tid. I stedet for du manuelt skal bruge tid på at finde opdaterede drivers, så finder programmet alle for dig. hurtigt og sikkert.

  • Forhindrer dig i at installere forkerte driveers. Drivers skal ikke bare passe præcist til lige det hardware du har, men også til det styresystem, som du bruger. Derfor er der en del steder du kan gå galt i byen, hvis du prøver at opdatere drivers manuelt. Driver Reviver klarer disse tjek for dig, så er du på den sikre side.“Genskab din computers maksimale ydelse og få alle tilgængelige funktioner fra din PC's komponenter og hardware med dette smarte program.

Prøv det gratis her