Gør din PC sundere med VikingPCHealth

Nu om dage er internettet fyldt med skadeligt software også kaldet malware. Din PC kan inficeres med dette inden for bare nogle sekunder. Dette kan endda ske selvom du har installeret et antivirusprogram. Med andre ord kan det være en rigtig god idé at have et program ved siden af antivirusprogrammet til håndtering af malware. Og her er programmet, VikingPCHealth, et rigtigt godt bud.
Foretag en gratis scanning med VikingPCHealth og se om din PC er inficeret her

Hvordan virker det?


VikingPCHealth holder din PC fri fra malware, hvis du blot foretager dig følgende:
1) Download og installér VikingPCHealth
2) Scan ved at vælge "Next" i programmet. Så finder VikingPCHealth virus, trojanske heste, rootkits, orme, spyware, falsk software og keylogger på din computer. Scanningen tager ikke mere end et par minutter.
3) Klik igen på "Next", så reparerer og fjerner VikingPCHealth det uønskede malware fra din PC.

Fordele ved VikingPCHealth


1) Teknologien er baseret på Cloud, hvilket betyder at din computer altid scannes vha. den nyeste teknologi direkte fra VikingPCHealths central. Dette betyder også at din egen computer ikke skal bruge så mange ressourcer på scanningen.
2) Ingen installation behøves. Du kan køre det direkte efter download eller på andre computere via et USB stik el. l.
3) VikingPCHealth benytter sig af teknologien fra fem forskellige antivirus programmer og er dermed mere effektivt end hver enkel af disse.
4) VikingPCHealth fungerer sammen med andre antivirusprogrammer. Normalt anbefales det kun at have ét antivirus program installeret ad gangen, men VikingPCHealth samarbejder med dit eksisterende antivirusprogram i stedet for at modarbejde det.
En super løsning, som de fleste brugere vil få glæde af.
Kontrollér din PC - Foretag en gratis scanning med programmet her