Grand Theft Auto IV til PC - Installationsproblemer

Grand Theft Auto IV (GTA 4) udkom den 3. december 2008 til PC. Vi har på redaktionen sat os for at teste spillet for til give gode tips til dig.
Men allerede under installationen af GTA 4 løb vi ind i de første problemer, som du sikkert også vil løbe ind i hvis du har dansk Windows, og i særdeleshed dansk Windows Vista.
For det første du ser når du vil installere GTA 4 er følgende skærm:
Kinesiske tegn under GTA 4 installationen
Og allerede her vil de fleste blive forvirrede. Men frygt ej. Fejlen opstår fordi du har dansk styresystem og du kan bare trykke på den store af knapperne for at komme videre i installationen.
Nu skulle du være godt på vej til at få GTA 4 installeret - med mindre at du har Windows Vista uden Vista Service pack 1. De fleste tror de har denne update med Windows' autoupdate, men ofte skal du installere denne manuelt fra "Windows Update" som du finder i din Vista startmenu.
Har du ikke Vista Service pack 1 får du følgende fejl:

Your system is incompatible with %p


Your system is incompatible with %p
Installer Vista Service pack 1 som du også kan hente her på DLC.dk ved at klikke på: Vista Service pack 1
En hel del der ikke har Vista Service pack 1 endnu får sig endnu en ubehagelig overraskelse. Det er nemlig oftest fordi Vista Service pack 1 ikke kan installeres. Du vil under installationen møde fejlen:

0x80070002


0x80070002
Denne fejl tog mange timer at rette for os her bag DLC.dk. Først forsøgte vi os med Microsofts svar på disse fejl: Dette kan løses for de fleste ved at stoppe Windows Update, slette filerne i mapperne: C:WindowsSoftwareDistributionDownload og C:WindowsSoftwareDistributionDataStore og herefter køre opdateringen igen.
Efter timers forsøg fandt vi frem til at det eneste der virker i dette tilfælde er at geninstallere Windows Vista. Dette kan dog gøres uden at slette filer og programmer ved at vælge "opgrader" eller "reparer" fra din Windows recovery eller Windows DVD.
Vi forsætter arbejdet på denne artikel løbende med tips og tricks til Grand Theft Auto IV.
Relevante links:
Tips og tricks til GTA 4
Du kan købe GTA 4 for 301,- her.