Guide: Hvilken spilkonsol skal jeg vælge?

Sponsoreret

I tidernes morgen havde du kun et par spilkonsoller at vælge imellem. Oftest stod valget enten imellem Segas, Nintendos eller Ataris spilkonsol, og disse brands havde kun en spilkonsol ude ad gangen. Nu er verden en anden, og du kan vælge imellem en håndfuld af forskellige brands, der alle har flere spilkonsoller i cirkulation på samme tid. Derfor kan det også være svært at udvælge, hvilken spilkonsol, du vil have. Nedenfor kan du se en guide til de mest populære muligheder. Det er dog ikke kun spilkonsollen, der gør spiloplevelsen – på denne side kan du finde flere muligheder for at forbedre dine spiloplevelser.


De forskellige spilkonsoller og deres muligheder


Playstation 4 Pro – er den mest populære og udbredte konsol lige nu, hvis du også tæller dens lillebror Playstation 4 med. Playstation 4 Pro er noget nær det bedste inden for det visuelle aspekt. Med muligheden for 4K ser billedet krystalklart ud, og på dette 4K-billede kan du spille nogle af de bedste spil, der er ude lige nu. Playstation har nok den største, aktuelle bunke af eksklusive spil, der tæller b.la. God of War, Spider-man, Horizon Zero Dawn og Uncharted-serien.


Xbox One X – er den tætteste konkurrent til Playstation 4 Pro og er også en opgradering af lillebroren Xbox One. Denne version af Xbox har måske den bedste grafiske kunnen af alle spilkonsoller på gaden (inklusiv Playstation 4 Pro) med dens 4K HDR. Xbox One X har også det andet aspekt, at den er god til brug som hjemmets altmuligmaskine.


Nintendo Switch – er det nyeste skud i stammen på Nintendos altid revolutionerende spilkonsoller. Denne gang er de gået all in på begrebet ”on the go”. Du kan koble din Switch op til fjernsynet, men du kan også tage den med dig og spille alle steder. På Switch kan du spille nogle legendariske Nintendo-brands som Zelda: Breath of the Wild.