Guide over Black Friday butikker i Danmark

Nu er det snart juletid, men inden jul kommer den anden store højtid Thanksgiving. Thanksgiving er dog ikke en højtid vi sædvanligvis fejrer i Danmark, ligesom vi ikke fejrer Uafhængighedsdagen d. 4 juli.


Men måske er det blot et spørgsmål om tid. Vi har jo allerede optaget Valentines day og Halloween og for to år siden, i 2013, begyndte nogle danske webshops at benytte sig af begivenheden Black Friday.


Black Friday er den største shoppedag i USA, hvor der omsættes for mere end 57 milliarder. Og netop på grund af den store omsætning er det attraktivt både for kunder og butikker at handle den dag. Kunder sparer nogle gange op til 90% på varer der enten er ved at udgå, eller varer der skal promoveres markant. Det er netop en dag som denne at leverandørerne kan få vist deres produkter til så mange som muligt.


Endnu flere danske webshops og fysiske butikker tager i år Black Friday til sig. På denne side: www.blackfriday.dk kan du se en liste over webshops der holder Black Friday. Vil du hellere besøge en fysisk butik kan du finde en liste over fysiske butikker her: http://blackfriday-guide.dk/butikker/


En god grund til at følge med udviklingen for webshops og tage Black Friday konceptet til sig, er at det er blevet en meget lille verden vi lever i, hvor det er let at handle hvor som helst i verden og få det leveret få dage efter.


Globaliseringen gør det muligt for selv den mindste forhandler i Australiens udørk at sælge et produkt til en dansker der har brug for det. Black Friday gør det muligt for de tilbudshungrende danskere at finde det billigste og bedste tilbud, hvor som helst i verden.


Hvis du også søger de bedste tilbud på software, så kan du blandt andet finde det hos disse to webshops, som har taget Black Friday til sig: www.e-gear.dk og www.fordelaktig.no/black-friday/


På den måde slipper du også for at stå i kø eller blive slået ned i butikken af en anden kunde der vil have den tilbudsvare du står med i hånden.


Black Friday er efterhånden ved at være så stor en begivenhed i Danmark også at politiet nogle gange må tilkaldes for at skille kunder ad, som kommer i håndgemæng. Men sådan er det også i USA og de andre lande i Europa der har taget Black Friday til sig.


Men nyd din kalkun til Thanksgiving og bestil noget software på nettet dagen efter. Så kan du også nyde dagen uden afbrydelser.