Happy Wheels - Et sjovt og gratis spil til download

Har du lyst til at spille et sjovt spil, der endda er gratis at downloade? Så skal du prøve det gratis spil Happy Wheels, som ligeledes er et godt spil til en nybegynder inden for spilverdenen. Samtidig byder spillet også på adskillige udfordringer, der gør at alle kan spille med i forskellige sværhedsgrader.


Happy Wheels er et spil for både drenge og piger.Hvad er Happy Wheels og hvad går spillet ud på?


Happy Wheels er et racerspil (et bilspil, om man vil kalde det), hvor du i spillet skal gennemføre forskellige baner. I Happy Wheels er der flere forskellige baner og dertilhørende udfordringer som gør, at spillet også er sjovt at spille over længere tid. Det er samtidig et spil for de fleste - og det er særligt pga. det er enormt brugervenligt og simpelt i sin opbygning.


Happy Wheels går ud på, at du vælger dig en karakter (din spiller), som er den du skal gennemføre spillet med. Din valgte karakter skal gennemføre de valgte baner og banernes udfordringer.


Banerne i Happy Wheels afgør, hvilket køretøj du kan bruge. I spillet og under de glade hjul kan du møde banerne “Obstacle Course”, “Get Bus Extreme”, “BMX_Park II”, “Happy Green Hills”.


Derudover spiller du i Happy Wheels mod dig selv, og du har derfor ikke andre modstandere at kæmpe imod end netop dig selv. Med Happy Wheels som one-player-spil forsøger du derfor kun at gøre dig selv bedre (din highscore og tid), og derfor kan du altid spille hvornår du har lyst, fordi du ikke er afhængig af at du skal have modstandere der skal sidde klar til at spille. 


Her kan du gratis downloade Happy Wheels og læse mere, hvis du ønsker at prøve et sjovt og gratis spil. Det kunne være en oplagt idé at prøve et nyt spil i de kommende ferier.


Du kan spille Happy Wheels på din computer eller din Iphone eller Android-telefon, hvorfor det er muligt for alle at spille spillet, uanset hvilket teknisk udstyr man har.Kommer du til at spille for meget? Eller er du i tvivl om du gør?


Hvis du føler, at spillet har taget overhånd, har Spillemyndigheden lavet en hjælpelinje, der hedder StopSpillet. Det er en helt ny hjælpelinje, som er blevet lanceret i januar 2019.


Her kan du få gode råd til at blive mindre afhængig af spil, eller hvis du kender en, der spiller for meget eller ikke længere kan styre hvor mange penge han/hun bruger på spil.


Hvis du synes du har problemer med spil, kan du derfor enten læse på ovennævnte side eller du kan ringe. Samtalen mellem dig og medarbejderen hos StopSpillet er fortrolig, dvs. de siger ikke noget videre om dig eller det, du har sagt. De medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig er professionelt uddannede, og ved hvad der kan hjælpe dig.


Husk at det altid er bedre at dele sine problemer med andre end gå at gemme dem for sig selv.