Har du en drøm om at blive professionel gamer?

Vi har mange spil her på DLC.dk og endnu flere gamere. Dog er det langt fra alle, der ønsker og planlægger efter at blive en professionel gamer. De mest kendte gamere fra Danmark er nok gutterne fra holdet Astralis og skal du op på det niveau, så skal du gå all-in og fokusere på de spil som er vigtige for at kunne avancere til professionel gamer.


 


Hvor skal man starte


Først og fremmest skal du have en state-of-art gamer-PC. De er dyre, så det kan være karrieren starter med 400 timer som opvasker for at få råd til sådan en.


Dernæst skal du vælge et spil! Lidt sjovere, men stadig en vigtig beslutning. Hvis det er pengene, der styrer valget, så skal du vælge et spil inden for genren MOBAS, hvor præmierne kan være enorme. Kampspil er heller ikke helt dumt og derefter kommer FPS (first person shooters) og til slut Real time strategispil.


Du må selvfølgelig også overveje, hvad du synes der er sjovt at spille for ellers kan det blive nogle lange 18-timers dage foran gamer-PC’en. Videre er der større chance for, at du bliver rigtig god til noget du synes er sjovt, hvorfor det måske alligevel er mere profitabelt, at vælge FPS, hvis du synes det er sjovt frem for MOBAS.


 


De svedige timer foran gamer-PC’en


Så kommer vi til det fysiske. Du skal stadig passe på dig selv og forberede dig til mange timers ”arbejde”, hvor du ikke liige kan smutte på toilettet eller ud for at spise. Derfor kan du overveje alt lige fra dryandcool undertøj, som traditionelt set er hvad man på tysk ville kalde en inkontinenzhose, men som er smart i disse tilfælde også, til at have proteinbarer og masser af vand (ikke bare cola) på bordet. Overvej også et hævesænkebord, så dit blodomløb ikke går helt i stå.